Başkan Türk, makama çıktı

GÜNDEM 22.08.2019 - 16:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2642+ kez okundu.
 

Başkan Türk, makama çıktı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Giresun İl Başkanı ve Ak Parti Giresun İl Yönetim Kurulu üyesi İş Adamı Yener Türk’ü kabul etti.
Giresun iş dünyası, yapılan yatırımlar ve sağlanan istihdamların gündeme getirildiği ziyarette, ASKON’un çalışmaları ile ilgili bilgi veren Türk, ASKON olarak hedeflerinin, Giresun' a daha fazla yatırım yapılmasının ve istihdam sağlanmasının önünü açmak olduğunu söyledi İş dünyasının çeşitli kesimlerinden isimlerin de yer alacağı güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için temaslarının devam ettiğini belirten Türk, Giresun iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla kurduğu sıcak temaslar ve verdiğiniz mesajlar ile ilimize yeni yatırımcılar gelmesi için gösterdiği gayretlerden dolayı Vali Sarıfakıoğulları’na teşekkür etti. ASKON' un Giresun Şube Başkanlığı görevine atanan Yener Türk' ü tebrik ederek başarılar dileyen Vali Sarıfakıoğulları, “İlimize yatırım yapanların ve istihdama katkı sağlayanların gönlümüzde ayrı bir yeri var. Ordu- Giresun Havaalanı’nın getirdiği avantajın Giresun ve Bulancak 2.Organize Sanayi Bölgesi'nde yarattığı yatırım hareketliliğinden büyük mutluluk duyuyoruz. Biz Valilik olarak yatırım yapan ve yapmayı hedefleyen iş insanlarımızın hep yanında olduk, teşvikçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi. ASKON İl Başkanı İşadamı Yener Türk, Cumhurbaşkanlığı’nın 2017' de başlattığı Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Giresun'da istihdam birincisi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül almanın gururunu yaşamıştı.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Giresun İl Başkanı ve Ak Parti Giresun İl Yönetim Kurulu üyesi İş Adamı Yener Türk’ü kabul etti.

Giresun iş dünyası, yapılan yatırımlar ve sağlanan istihdamların gündeme getirildiği ziyarette, ASKON’un çalışmaları ile ilgili bilgi veren Türk, ASKON olarak hedeflerinin, Giresun' a daha fazla yatırım yapılmasının ve istihdam sağlanmasının önünü açmak olduğunu söyledi İş dünyasının çeşitli kesimlerinden isimlerin de yer alacağı güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için temaslarının devam ettiğini belirten Türk, Giresun iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla kurduğu sıcak temaslar ve verdiğiniz mesajlar ile ilimize yeni yatırımcılar gelmesi için gösterdiği gayretlerden dolayı Vali Sarıfakıoğulları’na teşekkür etti. ASKON' un Giresun Şube Başkanlığı görevine atanan Yener Türk' ü tebrik ederek başarılar dileyen Vali Sarıfakıoğulları, “İlimize yatırım yapanların ve istihdama katkı sağlayanların gönlümüzde ayrı bir yeri var. Ordu- Giresun Havaalanı’nın getirdiği avantajın Giresun ve Bulancak 2.Organize Sanayi Bölgesi'nde yarattığı yatırım hareketliliğinden büyük mutluluk duyuyoruz. Biz Valilik olarak yatırım yapan ve yapmayı hedefleyen iş insanlarımızın hep yanında olduk, teşvikçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

ASKON İl Başkanı İşadamı Yener Türk, Cumhurbaşkanlığı’nın 2017' de başlattığı Milli İstihdam Seferberliği kapsamında Giresun'da istihdam birincisi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül almanın gururunu yaşamıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.