Başkan Zere, PTT'ye çattı

GÜNDEM 25.07.2017 - 06:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3616+ kez okundu.
 

Başkan Zere, PTT'ye çattı

Bulancak Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Rahmi Zere, Bulancak Sanayi sitesinde bir şubesi bulunan PTT'nin kapatılmak istenmesine sert tepki gösterdi.
Bulancak Sanayisinde bir çok esnafın işlerini burada gördüğünü belirten Başkan Zere, haftanın belli günleri açık tutulan PTT Sanayi Şubesinin kapatılmak istenmesinin sanayi esnafına büyük darbe atacağını ifade ederek, yetkilileri göreve davet etti. Geçtiğimiz günlerde Giresun PTT Başmüdürlüğüne giderek bu konu hakkında görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Başkan Zere, "Devlet kurumu olan PTT, Bulancak Sanayi Sitesinde bulunan şubesinin kar etmediğini söyleyerek, sanayi esnafını zorda bırakmak istiyor. Devletin kurumunun öncelikli işi vatandaşa hizmet etmektir. Kar gütme mantığıyla devlet kurumu yönetilemez. Kaldı ki, bu şubede ne zaman memurun olduğu bile belli değil. Bu şubenin kapatılmasından ziyade, acilen buraya memur atanmalı ve haftanın 5 günü burası açık kalmalıdır. Şayet bu dediğimiz olursa da denildiği gibi bu kurum kar etmeye başlayacaktır. Yetkililerin bu şubeyi kapattırmamasını ve sanayi esnafının zor durumda kalmamasını temenni ediyorum" dedi. Başkan Zere ayrıca bu şubeyi Sanayi Mahallesi ve Güzelyalı Mahallesi halkının da kullandığını sözlerine ekledi. 
Bulancak Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Rahmi Zere, Bulancak Sanayi sitesinde bir şubesi bulunan PTT'nin kapatılmak istenmesine sert tepki gösterdi.

Bulancak Sanayisinde bir çok esnafın işlerini burada gördüğünü belirten Başkan Zere, haftanın belli günleri açık tutulan PTT Sanayi Şubesinin kapatılmak istenmesinin sanayi esnafına büyük darbe atacağını ifade ederek, yetkilileri göreve davet etti.

Geçtiğimiz günlerde Giresun PTT Başmüdürlüğüne giderek bu konu hakkında görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Başkan Zere, "Devlet kurumu olan PTT, Bulancak Sanayi Sitesinde bulunan şubesinin kar etmediğini söyleyerek, sanayi esnafını zorda bırakmak istiyor. Devletin kurumunun öncelikli işi vatandaşa hizmet etmektir. Kar gütme mantığıyla devlet kurumu yönetilemez. Kaldı ki, bu şubede ne zaman memurun olduğu bile belli değil. Bu şubenin kapatılmasından ziyade, acilen buraya memur atanmalı ve haftanın 5 günü burası açık kalmalıdır. Şayet bu dediğimiz olursa da denildiği gibi bu kurum kar etmeye başlayacaktır. Yetkililerin bu şubeyi kapattırmamasını ve sanayi esnafının zor durumda kalmamasını temenni ediyorum" dedi.

Başkan Zere ayrıca bu şubeyi Sanayi Mahallesi ve Güzelyalı Mahallesi halkının da kullandığını sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.