Başkan Aksu'dan bayan girişimcilere destek sözü

EKONOMİ 19.01.2017 - 18:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2748+ kez okundu.
 

Başkan Aksu'dan bayan girişimcilere destek sözü

Giresun Belediyesinin proje ortağı olduğu Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği (HEGEM) tarafından yürütülen,...
...‘Modern Köleliğe Son’  projesi kapsamında girişimcilik kursuna katılan bayan kursiyerleri ziyaret eden Belediye Başkanı Kerim Aksu, bayanların toplumun her kesiminde sorumluluk almalarının, gelişmenin en önemli göstergesi olduğunu ifade etti.HEGEM Başkanı Rahman Çakır, yöneticiler ve kursiyer bayanlar tarafından karşılanan Başkan Kerim Aksu, sosyal güvencesi olmayan bayanlara yönelik projenin başından itibaren destekçisi olduğunu belirterek; “Giresun Belediyesinde çalışan bayan sayısı yüzde on dolayındayken bugün yüzde kırkı aşmıştır. Bayanın olduğu yerde düzen vardır, üretim vardır. Bu projenin sonunda oluşturacağınız işletmeden hizmet satın alabiliriz. Üretim yapmanız ve pazarlanmasında her türlü desteği vereceğiz. Giresun Belediyesi sizler için var. Biz siyasi görüşe göre değil, insana göre hizmet yapıyoruz. Bizim siyasetimiz Giresun’dur” dedi.Bayanların istek ve taleplerini değerlendiren Başkan Aksu şöyle devam etti; “ Her mahallemize çocuk parkı yaptık. Mevcutları yeniden düzenledik. Nefes alan, insanların mutlu olduğu bir Giresun için çalışıyoruz.  Ben sizin yanınızdayım. Üretin, ürettiklerinizi değerlendirelim.  Belki Türkiye’de koruması olmayan tek il belediye başkanı benim. Ben Giresun’un içinden geldim, kimden korunacağım.  Bu şehrin sokaklarındayım. Sizlerle her zaman karşılaşabiliriz”HEGEM Başkanı Rahman Çakır, proje kapsamında kursa katılanların sosyal güvencesi bulunmadığını hatırlatarak, bu kapsamda ikinci projeyi yürüttüklerini, kursa 55 bayanın katıldığını söyledi. 
Giresun Belediyesinin proje ortağı olduğu Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği (HEGEM) tarafından yürütülen,...
...‘Modern Köleliğe Son’  projesi kapsamında girişimcilik kursuna katılan bayan kursiyerleri ziyaret eden Belediye Başkanı Kerim Aksu, bayanların toplumun her kesiminde sorumluluk almalarının, gelişmenin en önemli göstergesi olduğunu ifade etti.
HEGEM Başkanı Rahman Çakır, yöneticiler ve kursiyer bayanlar tarafından karşılanan Başkan Kerim Aksu, sosyal güvencesi olmayan bayanlara yönelik projenin başından itibaren destekçisi olduğunu belirterek; “Giresun Belediyesinde çalışan bayan sayısı yüzde on dolayındayken bugün yüzde kırkı aşmıştır. Bayanın olduğu yerde düzen vardır, üretim vardır. Bu projenin sonunda oluşturacağınız işletmeden hizmet satın alabiliriz. Üretim yapmanız ve pazarlanmasında her türlü desteği vereceğiz. Giresun Belediyesi sizler için var. Biz siyasi görüşe göre değil, insana göre hizmet yapıyoruz. Bizim siyasetimiz Giresun’dur” dedi.
Bayanların istek ve taleplerini değerlendiren Başkan Aksu şöyle devam etti; “ Her mahallemize çocuk parkı yaptık. Mevcutları yeniden düzenledik. Nefes alan, insanların mutlu olduğu bir Giresun için çalışıyoruz.  Ben sizin yanınızdayım. Üretin, ürettiklerinizi değerlendirelim.  Belki Türkiye’de koruması olmayan tek il belediye başkanı benim. Ben Giresun’un içinden geldim, kimden korunacağım.  Bu şehrin sokaklarındayım. Sizlerle her zaman karşılaşabiliriz”
HEGEM Başkanı Rahman Çakır, proje kapsamında kursa katılanların sosyal güvencesi bulunmadığını hatırlatarak, bu kapsamda ikinci projeyi yürüttüklerini, kursa 55 bayanın katıldığını söyledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.