‘Başkanlığa yeniden aday olacağım’

SPOR 13.05.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3415+ kez okundu.
 

‘Başkanlığa yeniden aday olacağım’

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Sacit Ali Eren, yönetim kurulunu önümüzdeki günlerde toplayarak haziran ayında yapmayı planladıkları olağan genel kurul tarihini belirleyeceklerini söyledi.
Eren, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak aralık ayında göreve geldiklerini ve çok zorlu bir süreçte çalıştıklarını belirtti. Yaşanılan tüm sıkıntılara rağmen Giresunspor'u ligde tutmayı başardıklarını ifade eden Eren, “Yönetim kurulumuzu önümüzdeki günlerde toplayacak ve haziran ayında yapmayı planladığımız olağan genel kurul tarihini belirleyeceğiz. Başkanlığa yeniden aday olacağım” dedi. Eren, gelecek sezonun planlamasına da başladıklarını kaydederek, şöyle konuştu; “18 Mayıs Cumartesi günü oynayacağımız Altınordu maçıyla ligi tamamlayacağız. Sezonun ardından teknik direktörümüz Erkan Sözeri ile görüşerek takım oluşturacağız. Hocamızın raporu doğrultusunda önce iç, ardından da dış transfere yöneleceğiz. Bizi gelecek sezon hedeflerimize ulaştıracak kadro kuracağız”
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Sacit Ali Eren, yönetim kurulunu önümüzdeki günlerde toplayarak haziran ayında yapmayı planladıkları olağan genel kurul tarihini belirleyeceklerini söyledi.

Eren, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak aralık ayında göreve geldiklerini ve çok zorlu bir süreçte çalıştıklarını belirtti.

Yaşanılan tüm sıkıntılara rağmen Giresunspor'u ligde tutmayı başardıklarını ifade eden Eren, “Yönetim kurulumuzu önümüzdeki günlerde toplayacak ve haziran ayında yapmayı planladığımız olağan genel kurul tarihini belirleyeceğiz. Başkanlığa yeniden aday olacağım” dedi.

Eren, gelecek sezonun planlamasına da başladıklarını kaydederek, şöyle konuştu; “18 Mayıs Cumartesi günü oynayacağımız Altınordu maçıyla ligi tamamlayacağız. Sezonun ardından teknik direktörümüz Erkan Sözeri ile görüşerek takım oluşturacağız. Hocamızın raporu doğrultusunda önce iç, ardından da dış transfere yöneleceğiz. Bizi gelecek sezon hedeflerimize ulaştıracak kadro kuracağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.