BATEM’İN YENİ MÜDÜR YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI

GÜNDEM 24.09.2020 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4337+ kez okundu.
 

BATEM’İN YENİ MÜDÜR YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI

Aydındere Ortaokulu’nda müdür yardımcısı İngilizce öğretmeni Arzu Yavuz, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Eylül ayı itibariyle müdür yardımcısı olarak çalışmaya başladı.
Bursa Uludağ Üniversitesinden mezun olan Arzu Yavuz, mesleğini ilk olarak Diyarbakır Sur ilçesinde icra etti. Daha sonra Giresun Bulancak Aydındere Beldesi’nde 2 yıl çalıştıktan sonra BATEM’e müdür yardımcısı olarak atandı. Piraziz’li olan Arzu Yavuz mutluluğunu şu sözlerle özetledi; “BATEM’e başlayalı bir hafta oldu. Fakat buraya gelmeden önce birçok kez duyduğum ancak ilk defa içinde bulunma şansını elde ettiğim ’Batem ailesi’ ibaresinin ne kadar doğru olduğuna ve bu ailenin ne kadar içten olduğuna çok kısa sürede tanık oldum. Batem ailesine teşekkür ediyor ve eğitim camiasındaki sorunlarımızı çok kısa sürede atlatacağımız başarılı bir dönem diliyorum” dedi. Haber ; Erol Küçük    
Aydındere Ortaokulu’nda müdür yardımcısı İngilizce öğretmeni Arzu Yavuz, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Eylül ayı itibariyle müdür yardımcısı olarak çalışmaya başladı.

Bursa Uludağ Üniversitesinden mezun olan Arzu Yavuz, mesleğini ilk olarak Diyarbakır Sur ilçesinde icra etti. Daha sonra Giresun Bulancak Aydındere Beldesi’nde 2 yıl çalıştıktan sonra BATEM’e müdür yardımcısı olarak atandı. Piraziz’li olan Arzu Yavuz mutluluğunu şu sözlerle özetledi; “BATEM’e başlayalı bir hafta oldu. Fakat buraya gelmeden önce birçok kez duyduğum ancak ilk defa içinde bulunma şansını elde ettiğim ’Batem ailesi’ ibaresinin ne kadar doğru olduğuna ve bu ailenin ne kadar içten olduğuna çok kısa sürede tanık oldum. Batem ailesine teşekkür ediyor ve eğitim camiasındaki sorunlarımızı çok kısa sürede atlatacağımız başarılı bir dönem diliyorum” dedi.

Haber ; Erol Küçük

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.