BATEM TEKNOFEST EKİBİ GAZİANTEP’E UĞURLANDI

GÜNDEM 23.09.2020 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4666+ kez okundu.
 

BATEM TEKNOFEST EKİBİ GAZİANTEP’E UĞURLANDI

Bulancak’ı ve Giresun’u 24-27 Eylül 2020 tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirilecek Teknofest 2020’de temsil edecek Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “UV-ABC TAKIMI” Gaziantep’e uğurlandı.
TEKNOFEST 2020 İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sağlık ve İlk Yardım kategorileri Lise seviyesinde yarışacak olan BATEM UV-ABC takımı öğrenciler Fatih Mercan ve Mertcan Usta'dan oluşuyor. UV-ABC takımı öğrencilerini ve danışman öğretmeni Hayri Şen'i, öğrencilere refakat edecek danışman öğretmen Cengiz Yüksel’i, proje hazırlıklarına katkı sunan öğretmen Erkan Kaşık’ı ve emeği geçen herkesi tebrik ederiz. Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu; “İlçemizi ve ilimizi ulusal bir organizasyonda daha temsil etmek gurur verici. Bu gururu yaşatan, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor destek veren kıymetli büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Ekibimizin Teknofest 2020’de ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyor başarılar diliyorum.”
Bulancak’ı ve Giresun’u 24-27 Eylül 2020 tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirilecek Teknofest 2020’de temsil edecek Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “UV-ABC TAKIMI” Gaziantep’e uğurlandı.

TEKNOFEST 2020 İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sağlık ve İlk Yardım kategorileri Lise seviyesinde yarışacak olan BATEM UV-ABC takımı öğrenciler Fatih Mercan ve Mertcan Usta'dan oluşuyor. UV-ABC takımı öğrencilerini ve danışman öğretmeni Hayri Şen'i, öğrencilere refakat edecek danışman öğretmen Cengiz Yüksel’i, proje hazırlıklarına katkı sunan öğretmen Erkan Kaşık’ı ve emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu; “İlçemizi ve ilimizi ulusal bir organizasyonda daha temsil etmek gurur verici. Bu gururu yaşatan, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor destek veren kıymetli büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Ekibimizin Teknofest 2020’de ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyor başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.