Batlama patlamak üzere

GÜNDEM 16.10.2017 - 15:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3044+ kez okundu.
 

Batlama patlamak üzere

CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, "30 köy halkı, küçük sanayi sitesi esnafımız, TOKİ sakinlerimiz ve Batlama grup yolunda aylardır bu eziyeti, rezilliği yaşayan halkımız adına Karayolları, mülki idare ve AKP yerel yetkililerine sesleniyoruz.
Baltama köprübaşı girişinden küçük sanayi sitesi çıkış hattına kadar yapımına aylar önce başlanan planlı yol çalışması sahasında adeta in cin top oynuyor" dedi. Başkan Türker, "Güneşte tozdan, topraktan geçilmeyen, bir yaz sezonunu çile içersinde geçirmek zorunda kalan halkımız kış mevsiminin başlangıcı itibarıyla adeta büyük göletlerin oluşturduğu çamur içersindeki delik deşik parkurlu yollardan geçmek zorunda kalıyor. Hane sakinleri, esnaflarımız, bölge muhtarlarımız ve insanlarımız ile yaptığımız görüşmelerde, çalışmaların durduğunu, gelen giden kimsenin olmadığını, şuan hemen hemen hiçbir çalışmanın olmadığını, iş makinelerinin günlerdir çekildiği yerde olduklarını, yol kenarlarına koyulan, yol çalışması sırasında kullanılacak malzemelerin yağmurlarda heba olduğunu, dereye aktığını belirtiyorlar ve adeta isyan ediyorlar. Çalışmaların durduğu bölgede uzun süredir su sıkıntısı da çeken halkımız, bitlendik neredeyse bu zulme yetkililer dur desin, bize yardımcı olsunlar diye haykırıyor, muhatap bulamadıklarını belirtiyorlar. Bölgede planlanan ve yıllardır ihtiyaçla başlanması beklenen çalışmanın, plansız, programsız, yetersiz ve denetimsiz ellerde olduğu apaçık aşikardır. Kendi metal yorgunlukları, kandırılmışlıklarının hesaplaşması, içersinde boğuşan AKP iktidarının yerel yöneticilerinin koltuklarından, makamlarından çıkıp halkımızın sesine kulak vermesi adına yaptığımız bu çağrının gereğini bir an önce gerçekleştirerek, hava şartları daha da kötü duruma gelmeden, daha büyük mağduriyetlerin insanlarımız tarafından yaşanmaması için dikkate alınmasını ivedilikle bekliyoruz" diye konuştu.  
CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, "30 köy halkı, küçük sanayi sitesi esnafımız, TOKİ sakinlerimiz ve Batlama grup yolunda aylardır bu eziyeti, rezilliği yaşayan halkımız adına Karayolları, mülki idare ve AKP yerel yetkililerine sesleniyoruz.

Baltama köprübaşı girişinden küçük sanayi sitesi çıkış hattına kadar yapımına aylar önce başlanan planlı yol çalışması sahasında adeta in cin top oynuyor" dedi.

Başkan Türker, "Güneşte tozdan, topraktan geçilmeyen, bir yaz sezonunu çile içersinde geçirmek zorunda kalan halkımız kış mevsiminin başlangıcı itibarıyla adeta büyük göletlerin oluşturduğu çamur içersindeki delik deşik parkurlu yollardan geçmek zorunda kalıyor. Hane sakinleri, esnaflarımız, bölge muhtarlarımız ve insanlarımız ile yaptığımız görüşmelerde, çalışmaların durduğunu, gelen giden kimsenin olmadığını, şuan hemen hemen hiçbir çalışmanın olmadığını, iş makinelerinin günlerdir çekildiği yerde olduklarını, yol kenarlarına koyulan, yol çalışması sırasında kullanılacak malzemelerin yağmurlarda heba olduğunu, dereye aktığını belirtiyorlar ve adeta isyan ediyorlar. Çalışmaların durduğu bölgede uzun süredir su sıkıntısı da çeken halkımız, bitlendik neredeyse bu zulme yetkililer dur desin, bize yardımcı olsunlar diye haykırıyor, muhatap bulamadıklarını belirtiyorlar. Bölgede planlanan ve yıllardır ihtiyaçla başlanması beklenen çalışmanın, plansız, programsız, yetersiz ve denetimsiz ellerde olduğu apaçık aşikardır. Kendi metal yorgunlukları, kandırılmışlıklarının hesaplaşması, içersinde boğuşan AKP iktidarının yerel yöneticilerinin koltuklarından, makamlarından çıkıp halkımızın sesine kulak vermesi adına yaptığımız bu çağrının gereğini bir an önce gerçekleştirerek, hava şartları daha da kötü duruma gelmeden, daha büyük mağduriyetlerin insanlarımız tarafından yaşanmaması için dikkate alınmasını ivedilikle bekliyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.