BAYRAMDA SOKAKLAR ONLARIN OLDU

GÜNDEM 26.05.2020 - 16:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2890+ kez okundu.
 

BAYRAMDA SOKAKLAR ONLARIN OLDU

Ülke genelinde uygulan 4 günlük sokağa çıkma yasağı ve Ramazan bayramının birinci günü olan 24 Mayıs Pazar günü koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma yasağı devam eden 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olanlar 1 günlük izinde dışarı çıkarak nefes aldılar. Pazar günü saat 14.00-20.00 saatleri arasında yanlarında bir refakatçi veya sadece kendilerinin çıkabildiği izinli saatlerde Bulancak’ta havanın soğuk olmasına rağmen çok sayıda yaşlı vatandaş izinlerini kullanarak ilçe genelinde gezdiler ve parklarda oturdular. Saat 14.00’dan sonra Bulancak’ta dışarı çıkan yaşlı vatandaşlar, Bulancak Cumhuriyet meydanı, caddeler, sokaklar ve sahil boyunca gezerek temiz hava aldılar. Daha çok arkadaşları ile dışarı çıkan vatandaşlarımız; “Bugünde dışarı çıkarak hareket etme fırsatı bulduk. Kaç gündür evdeyiz. Bugün daha fazla dışarıda kalma iznimiz var. Buda bizim için çok iyi oldu. Hem bayram yaptık, hem de sokağa çıktığımız için bayramın tadını daha iyi çıkarttık. Mutlu olduk. İnşallah bu salgında geçer giderde bizde, sokağa çıkma yasağından kurtuluruz. Akşama kadar hem dinleneceğiz, hem hava alacağız, gezeceğiz, arkadaşlar ile sohbet edip iznimizi en iyi şekilde değerlendirmiş olacağız” dediler.        

Ülke genelinde uygulan 4 günlük sokağa çıkma yasağı ve Ramazan bayramının birinci günü olan 24 Mayıs Pazar günü koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma yasağı devam eden 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olanlar 1 günlük izinde dışarı çıkarak nefes aldılar. Pazar günü saat 14.00-20.00 saatleri arasında yanlarında bir refakatçi veya sadece kendilerinin çıkabildiği izinli saatlerde Bulancak’ta havanın soğuk olmasına rağmen çok sayıda yaşlı vatandaş izinlerini kullanarak ilçe genelinde gezdiler ve parklarda oturdular.

Saat 14.00’dan sonra Bulancak’ta dışarı çıkan yaşlı vatandaşlar, Bulancak Cumhuriyet meydanı, caddeler, sokaklar ve sahil boyunca gezerek temiz hava aldılar. Daha çok arkadaşları ile dışarı çıkan vatandaşlarımız; “Bugünde dışarı çıkarak hareket etme fırsatı bulduk. Kaç gündür evdeyiz. Bugün daha fazla dışarıda kalma iznimiz var. Buda bizim için çok iyi oldu. Hem bayram yaptık, hem de sokağa çıktığımız için bayramın tadını daha iyi çıkarttık. Mutlu olduk. İnşallah bu salgında geçer giderde bizde, sokağa çıkma yasağından kurtuluruz. Akşama kadar hem dinleneceğiz, hem hava alacağız, gezeceğiz, arkadaşlar ile sohbet edip iznimizi en iyi şekilde değerlendirmiş olacağız” dediler.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.