BDH'ne yeni başhekim atandı

GÜNDEM 07.12.2017 - 14:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3768+ kez okundu.
 

BDH'ne yeni başhekim atandı

AK Parti Bulancak İlce Başkanı Necati Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Bulancak Devlet Hastanesi'ne yeni atanan Başhekim Uzman Dr. Mehmet Korkmaz'a ve yeni atanan ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Hafta içi Bulancak Devlet  Hastanesi'ne atanan Başhekim Korkmaz ve yeni yönetimini  ziyaret eden Başkan Yıldırım, "İlimizin en büyük ikinci hastanesine başhekim olarak atanan  Uzman Dr. Mehmet Korkmaz'a ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hastanemize yeni ve ihtiyaç bulunan branşlarda doktor atamaları devam edecek. İlk etapta  Genel Cerrahi Uzmanı  ve Üroloji uzmanı  atamasını yaptırdık. Dolayısıyla polikliniklerimiz vatandaşlarımıza daha iyi hizmetler  verecektir" dedi. Ziyarette İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Hayrettin Küçüksulu, İdari ve Mali İşler Müdürü Olgun Işıkdemir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan İnce Kasap ve  Müdür Yardımcısı Yusuf Yılmaz'da hazır bulundu. 
AK Parti Bulancak İlce Başkanı Necati Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber Bulancak Devlet Hastanesi'ne yeni atanan Başhekim Uzman Dr. Mehmet Korkmaz'a ve yeni atanan ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hafta içi Bulancak Devlet  Hastanesi'ne atanan Başhekim Korkmaz ve yeni yönetimini  ziyaret eden Başkan Yıldırım, "İlimizin en büyük ikinci hastanesine başhekim olarak atanan  Uzman Dr. Mehmet Korkmaz'a ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hastanemize yeni ve ihtiyaç bulunan branşlarda doktor atamaları devam edecek. İlk etapta  Genel Cerrahi Uzmanı  ve Üroloji uzmanı  atamasını yaptırdık. Dolayısıyla polikliniklerimiz vatandaşlarımıza daha iyi hizmetler  verecektir" dedi.

Ziyarette İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Hayrettin Küçüksulu, İdari ve Mali İşler Müdürü Olgun Işıkdemir, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan İnce Kasap ve  Müdür Yardımcısı Yusuf Yılmaz'da hazır bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.