BDH özel hastaneyi aratmıyor

SAĞLIK 01.02.2018 - 18:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5043+ kez okundu.
 

BDH özel hastaneyi aratmıyor

Şubat ayı içinde 3 yeni polikliniğe daha kavuşan Bulancak Devlet Hastanesinde hastalara tüm branşlarda poliklinik hizmeti veriliyor.
Yaklaşık 2 ay önce Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Mehmet Korkmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, Şubat ayı itibarı ile Bulancak'ta tüm polikliniklerin hastalara hizmet verdiğini belirterek hasta başvuru oranında büyük bir artış olduğunu söyledi. 2018 yılı Ocak ayı itibarı ile hastanede 30 bin hastaya ayakta müdahale edildiği 985 hastanın ise yatarak tedavi gördüğü öğrenildi. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a konuşan Başhekim Korkmaz, Şubat ayı itibarı ile Beyin Cerrahı Opr. Dr. Sencer Duman, Psikiyatri Ayşe Terzi ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. A. Kenan Yılmaz'ın poliklinik hizmetine başlayacağını kaydetti. Bulancak Devlet Hastanesinde ciddi oranda bir hasta artışı olduğuna dikkat çeken Başhekim Korkmaz, "Hastanemizde tüm polikliniklerimiz hastalarımıza hizmet vermektedir. Şubat ayı içinde bütün polikliniklerimiz hastalarımıza hizmet sunmaktadır. Giresun ve bölgemizin en önemli doktorları kadromuzda yer almaktadır. Vatandaşlarımızın hastanemizi tercih etmesinde ciddi bir artışın yaşanması bizleri memnun etmektedir" dedi. Başhekim Korkmaz, hastane bünyesinde Şubat ayı itibarı ile Dahiliye, Kardiyoloji, Göz Hastalıkları, Üroloji, Enfeksiyon, Ortopedi, KBB, Göğüs Hastalıkları, Aneztezi ve Reaminasyon, Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Çocuk Hastalıkları dahil bütün polikliniklerinin hizmete girdiğini ifade etti.
Şubat ayı içinde 3 yeni polikliniğe daha kavuşan Bulancak Devlet Hastanesinde hastalara tüm branşlarda poliklinik hizmeti veriliyor.

Yaklaşık 2 ay önce Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Mehmet Korkmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, Şubat ayı itibarı ile Bulancak'ta tüm polikliniklerin hastalara hizmet verdiğini belirterek hasta başvuru oranında büyük bir artış olduğunu söyledi.

2018 yılı Ocak ayı itibarı ile hastanede 30 bin hastaya ayakta müdahale edildiği 985 hastanın ise yatarak tedavi gördüğü öğrenildi.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a konuşan Başhekim Korkmaz, Şubat ayı itibarı ile Beyin Cerrahı Opr. Dr. Sencer Duman, Psikiyatri Ayşe Terzi ve Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. A. Kenan Yılmaz'ın poliklinik hizmetine başlayacağını kaydetti.

Bulancak Devlet Hastanesinde ciddi oranda bir hasta artışı olduğuna dikkat çeken Başhekim Korkmaz, "Hastanemizde tüm polikliniklerimiz hastalarımıza hizmet vermektedir. Şubat ayı içinde bütün polikliniklerimiz hastalarımıza hizmet sunmaktadır. Giresun ve bölgemizin en önemli doktorları kadromuzda yer almaktadır. Vatandaşlarımızın hastanemizi tercih etmesinde ciddi bir artışın yaşanması bizleri memnun etmektedir" dedi.

Başhekim Korkmaz, hastane bünyesinde Şubat ayı itibarı ile Dahiliye, Kardiyoloji, Göz Hastalıkları, Üroloji, Enfeksiyon, Ortopedi, KBB, Göğüs Hastalıkları, Aneztezi ve Reaminasyon, Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Çocuk Hastalıkları dahil bütün polikliniklerinin hizmete girdiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.