BEKLENEN GİRESUNSPOR’U İZLETECEĞİZ

SPOR 17.09.2020 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3106+ kez okundu.
 

BEKLENEN GİRESUNSPOR’U İZLETECEĞİZ

Balıkesir’den puansız dönen Çotanaklar, Menemen’i devirip kayıplarını telafi etmek istiyor.
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Pazar günü oynanacak Menemenspor maçı öncesi takım ile alakalı değerlendirmelerde bulundu. TFF 1. Lig’in ikinci haftasında Pazar günü Menemenspor ile oynanacak karşılaşma öncesi takım ile ilgili genel değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Hakan Keleş, kısa süre içerisinde bu lig’e uygun yeni bir takım oluşturduklarını söyledi. Teknik Direktör Keleş, Sezon başından bu güne hızlı bir şekilde transfer konusunu halletmek için, Başkanımız başta olmak üzere tüm ekip yoğun mesai harcadılar. Bunun sonucunda yaş ortalamasının düşük olduğu genç bir takım ile bu lig’e uygun oyunculardan güçlü bir takım oluşturduk. Takımımıza şuana kadar 15 yeni transferi dahil ettik. Transfer süresi bitene kadar da eksiklerimize bakarak gerekli olduğu takdirde takviyelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi. BAŞKANIMIZ VE YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUM Yeni Sezonda takıma dahil edilen yeni transferler ile ilgili iyi bir kadro oluşturduklarını ifade eden Keleş, “ Sezon başında başlatılan transfer sürecinde Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz her türlü fedakarlığı gösterdiler. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum.  Ancak lig’in ilk haftasında deplasmanda oynadığımız karşılaşmamızda lisans problemimiz nedeniyle genç takımla sahaya çıkmak zorunda kaldık. Bu sebepten dolayı da istemediğimiz bir sonuç ile karşılaştık. Bu durum maç sonucunda her ne kadar bizi üzse de gençlerimizin sahadaki performansları bizleri umutlandırdı diyebiliriz” şeklinde konuştu. Takımımıza bu sezon 15 yeni transferi dahil ederek iyi bir kadro oluşturduğumuzu ve herkesin görmek istediği Giresunspor’u sahada göstereceklerini söyleyen Keleş, “ Takım moral olarak gayet iyi durumda, çalışmalarımız yoğun bir şekilde ilerliyor ancak yeni bir takım oluşturmaya çalışırken takımın fiziki durumu kadar uyum sürecini de iyi yönetmemiz gerekiyor. Bu sebeple yeni transferlerin takıma uyum sürecini bir an önce halledeceğiz. Milli Takım arasının ardından tam olarak hazır bir takım olacağız” dedi.
Balıkesir’den puansız dönen Çotanaklar, Menemen’i devirip kayıplarını telafi etmek istiyor.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Pazar günü oynanacak Menemenspor maçı öncesi takım ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.
TFF 1. Lig’in ikinci haftasında Pazar günü Menemenspor ile oynanacak karşılaşma öncesi takım ile ilgili genel değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Hakan Keleş, kısa süre içerisinde bu lig’e uygun yeni bir takım oluşturduklarını söyledi.
Teknik Direktör Keleş, Sezon başından bu güne hızlı bir şekilde transfer konusunu halletmek için, Başkanımız başta olmak üzere tüm ekip yoğun mesai harcadılar. Bunun sonucunda yaş ortalamasının düşük olduğu genç bir takım ile bu lig’e uygun oyunculardan güçlü bir takım oluşturduk. Takımımıza şuana kadar 15 yeni transferi dahil ettik. Transfer süresi bitene kadar da eksiklerimize bakarak gerekli olduğu takdirde takviyelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

BAŞKANIMIZ VE YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yeni Sezonda takıma dahil edilen yeni transferler ile ilgili iyi bir kadro oluşturduklarını ifade eden Keleş, “ Sezon başında başlatılan transfer sürecinde Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz her türlü fedakarlığı gösterdiler. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum.  Ancak lig’in ilk haftasında deplasmanda oynadığımız karşılaşmamızda lisans problemimiz nedeniyle genç takımla sahaya çıkmak zorunda kaldık. Bu sebepten dolayı da istemediğimiz bir sonuç ile karşılaştık. Bu durum maç sonucunda her ne kadar bizi üzse de gençlerimizin sahadaki performansları bizleri umutlandırdı diyebiliriz” şeklinde konuştu.
Takımımıza bu sezon 15 yeni transferi dahil ederek iyi bir kadro oluşturduğumuzu ve herkesin görmek istediği Giresunspor’u sahada göstereceklerini söyleyen Keleş, “ Takım moral olarak gayet iyi durumda, çalışmalarımız yoğun bir şekilde ilerliyor ancak yeni bir takım oluşturmaya çalışırken takımın fiziki durumu kadar uyum sürecini de iyi yönetmemiz gerekiyor. Bu sebeple yeni transferlerin takıma uyum sürecini bir an önce halledeceğiz. Milli Takım arasının ardından tam olarak hazır bir takım olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.