BEKLENEN YOĞUN KAR GELİYOR!

GÜNDEM 06.02.2020 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2640+ kez okundu.
 

BEKLENEN YOĞUN KAR GELİYOR!

Uzun zamandır bölgemizde beklenen yoğun kar yağışları geliyor.
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada Perşembe gece saatlerinde başlayacak olan yağışların Cuma günü iç kesimler ile rakımı 500 metre üzerinde olan yerlerde, Cumartesi günü ise sabah saatlerinden itibaren ise bölge genelinde 20 cm. üzerinde yoğun kar yağışı olarak gerçekleşeceği açıklandı. Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Meydana gelmesi muhtemel buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ile çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi. Yetkililer kar yağısı sonrası araç sürücülerinin karlı havada yayaları da düşünmesi gerektiği kaydederlerken, kış lastiği takmayan sürücülerin trafiğe çıkmaması, kış lastiği bulunan ve trafiğe çıkan araçların ise şehir içinde yayalar ve esnafı zor durumda bırakmamak için temkinli seyahat etmeleri gerektiği ifade edildi. Uzun bir süredir beklenen kar yağışının hayatı fazla zora sokmaması ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması temenni edildi.  
Uzun zamandır bölgemizde beklenen yoğun kar yağışları geliyor.

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada Perşembe gece saatlerinde başlayacak olan yağışların Cuma günü iç kesimler ile rakımı 500 metre üzerinde olan yerlerde, Cumartesi günü ise sabah saatlerinden itibaren ise bölge genelinde 20 cm. üzerinde yoğun kar yağışı olarak gerçekleşeceği açıklandı.

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Meydana gelmesi muhtemel buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ile çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Yetkililer kar yağısı sonrası araç sürücülerinin karlı havada yayaları da düşünmesi gerektiği kaydederlerken, kış lastiği takmayan sürücülerin trafiğe çıkmaması, kış lastiği bulunan ve trafiğe çıkan araçların ise şehir içinde yayalar ve esnafı zor durumda bırakmamak için temkinli seyahat etmeleri gerektiği ifade edildi.

Uzun bir süredir beklenen kar yağışının hayatı fazla zora sokmaması ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması temenni edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.