Bektaşoğlu'da başvurusunu yaptı

SİYASET 03.05.2018 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2933+ kez okundu.
 

Bektaşoğlu'da başvurusunu yaptı

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, gerekli adaylık belgelerini genel merkezde görevlilere sunduktan sonra yaptığı açıklamada,
"Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. 24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti ve ulusumuzun geleceğinin oylanacağı seçimler gerçekleşecek. Bu süreçte tek adam yönetimine karşı hak, hukuk adalet, demokrasi ve özgürlüklerimizi,  cumhuriyeti koruma mücadelemizi TBMM’de sürdürmek istiyorum. Tabi ki takdir ve değerlendirme yetkisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nundur" dedi.  Baskın erken seçim kararının CHP’nin en önemli örgütlü gücü TBMM gurubunun etkin muhalefetini etkisizleştirmek için de yapıldığını belirten Bektaşoğlu, "Görev dönemimizde Türk siyasi tarihinde olmayan şeyler yaşadık. 2 seçim bir referandum, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü, 20 Temmuz’la başlayan OHAL ve KHK ile kurulan anti demokratik diktatörlük düzeni ve diğer olağanüstü koşullar gördük. Buna karşı halkımızla hak, hukuk, adalet mücadelemizi onurla sürdürdük" diye konuştu.
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, gerekli adaylık belgelerini genel merkezde görevlilere sunduktan sonra yaptığı açıklamada,

"Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. 24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti ve ulusumuzun geleceğinin oylanacağı seçimler gerçekleşecek. Bu süreçte tek adam yönetimine karşı hak, hukuk adalet, demokrasi ve özgürlüklerimizi,  cumhuriyeti koruma mücadelemizi TBMM’de sürdürmek istiyorum. Tabi ki takdir ve değerlendirme yetkisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nundur" dedi. 

Baskın erken seçim kararının CHP’nin en önemli örgütlü gücü TBMM gurubunun etkin muhalefetini etkisizleştirmek için de yapıldığını belirten Bektaşoğlu, "Görev dönemimizde Türk siyasi tarihinde olmayan şeyler yaşadık. 2 seçim bir referandum, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü, 20 Temmuz’la başlayan OHAL ve KHK ile kurulan anti demokratik diktatörlük düzeni ve diğer olağanüstü koşullar gördük. Buna karşı halkımızla hak, hukuk, adalet mücadelemizi onurla sürdürdük" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.