Bektaşoğlu, KEİPA üyeliğine yeniden seçildi

GÜNDEM 18.12.2017 - 18:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2785+ kez okundu.
 

Bektaşoğlu, KEİPA üyeliğine yeniden seçildi

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla bir önceki dönemde de yürüttüğü Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) üyeliğine yeniden seçildi.
TBMM CHP Gurup kararıyla seçilen Bektaşoğlu, 9 üyeli komisyonda CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’la birlikte görev yapacak.  Bektaşoğlu, "İlimi, ülkemi, partimi bu önemli örgütte başarıyla temsil edeceğim. Sayın Kılıçdaroğlu ve TBMM Gurup Başkan Vekillerimize ve milletvekili arkadaşlarıma, bana bu onuru verdikleri için teşekkür ediyorum" dedi. CHP Milletvekili Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, "KEİPA’da, Sayın Ramazan Can başkanlığında Türk gurubu olarak 2 yıllık görevimiz süresinde önemli çalışmalar yaptık. 12 üye ülkenin parlamentolarından katılan üyelerle gerçekleşen toplantılarda,ülkeler arasında ekonomik-siyasi ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesi, demokrasinin, barış ve özgürlüklerin korunup gelişmesi için kararlar aldık. Sorunlar ve çözümleri tartıştık. Bu dönem bölgemizde Türkiye’yi de içine alan yaşanan son gelişmeler, KEİPA’nın önemini daha da artırıyor. Diplomatik politikaların barış ekseninde belirlenmesinde bize görevler düşüyor" diye konuştu. Bülent Bektaşoğlu’nun Millî Eğitim, Kültür, Gençlik Ve Spor Komisyonu üyeliği de bu dönem de devam edecek. 
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla bir önceki dönemde de yürüttüğü Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) üyeliğine yeniden seçildi.

TBMM CHP Gurup kararıyla seçilen Bektaşoğlu, 9 üyeli komisyonda CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’la birlikte görev yapacak.  Bektaşoğlu, "İlimi, ülkemi, partimi bu önemli örgütte başarıyla temsil edeceğim. Sayın Kılıçdaroğlu ve TBMM Gurup Başkan Vekillerimize ve milletvekili arkadaşlarıma, bana bu onuru verdikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

CHP Milletvekili Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, "KEİPA’da, Sayın Ramazan Can başkanlığında Türk gurubu olarak 2 yıllık görevimiz süresinde önemli çalışmalar yaptık. 12 üye ülkenin parlamentolarından katılan üyelerle gerçekleşen toplantılarda,ülkeler arasında ekonomik-siyasi ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesi, demokrasinin, barış ve özgürlüklerin korunup gelişmesi için kararlar aldık. Sorunlar ve çözümleri tartıştık. Bu dönem bölgemizde Türkiye’yi de içine alan yaşanan son gelişmeler, KEİPA’nın önemini daha da artırıyor. Diplomatik politikaların barış ekseninde belirlenmesinde bize görevler düşüyor" diye konuştu. Bülent Bektaşoğlu’nun Millî Eğitim, Kültür, Gençlik Ve Spor Komisyonu üyeliği de bu dönem de devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.