Bektaşoğlu'na ziyaretçi akını

GÜNDEM 06.11.2017 - 14:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3950+ kez okundu.
 

Bektaşoğlu'na ziyaretçi akını

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,Ankara Güven Hastanesi’nde By-Pass ameliyatı oldu.
Doç.Dr. Murat Kurdoğlu tarafından ameliyat edilen ve kalbe giden tıkalı damarları tamamen açılan Bektaşoğlu’nun, sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa süre sonra yeniden görevine devam edeceği bildirildi. Milletvekili Bektaşoğlu’nun ameliyatını öğrenen TBMM Başkan Vekili Yaşar Tüzün, TBMM Katip Üye Bülent Öz, Gurup Başkan vekilleri, CHP’li vekillerin neredeyse tamamı hastaneye geldi ve eşi Zekiye Bektaşoğlu ve kızı Banu ve oğlu Burak Bektaşoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileterek, açılan deftere duygu ve düşüncelerini yazdılar. Önceki dönem Giresun milletvekilleri Eşref Karaibrahim, Hasan Akgün ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da ziyaretçiler arasındaydı. Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hastaneye gelerek Bülent Bektaşoğlu’nu odasında ziyaret etti.  Bir süre Bektaşoğlu’nun odasında kalan ve ailesinden, doktorlardan bilgi alan Kılıçdaroğlu, "Başarılı bir ameliyat geçirdiğinizi öğrendim. Geçmiş olsun. Sizi en kısa zamanda sağlıklı biçimde yeniden aramızda görmek istiyoruz" dedi. Bülent Bektaşoğlu, yaptığı ilk açıklamada, "Şükürler olsun ki, her şey yolunda ve normal. Bir süre daha tedavim burada sürecek. Varlıklarını hep yanımda htiğim bütün hemşerilerime,sevgili dostlarıma, Giresun halkına, aileme, durumumla ilgili bilgi alan, ziyaret eden milletvekili arkadaşlarıma, partililerime, meslektaşlarıma, basın mensuplarına sevgi ve saygılar sunuyorum, en kısa sürede görüşmeyi, ülkemize, Giresun’a hizmet etmeği diliyorum" ifadesini kullandı.
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,Ankara Güven Hastanesi’nde By-Pass ameliyatı oldu.
Doç.Dr. Murat Kurdoğlu tarafından ameliyat edilen ve kalbe giden tıkalı damarları tamamen açılan Bektaşoğlu’nun, sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa süre sonra yeniden görevine devam edeceği bildirildi.
Milletvekili Bektaşoğlu’nun ameliyatını öğrenen TBMM Başkan Vekili Yaşar Tüzün, TBMM Katip Üye Bülent Öz, Gurup Başkan vekilleri, CHP’li vekillerin neredeyse tamamı hastaneye geldi ve eşi Zekiye Bektaşoğlu ve kızı Banu ve oğlu Burak Bektaşoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileterek, açılan deftere duygu ve düşüncelerini yazdılar.
Önceki dönem Giresun milletvekilleri Eşref Karaibrahim, Hasan Akgün ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da ziyaretçiler arasındaydı.
Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hastaneye gelerek Bülent Bektaşoğlu’nu odasında ziyaret etti.  Bir süre Bektaşoğlu’nun odasında kalan ve ailesinden, doktorlardan bilgi alan Kılıçdaroğlu, "Başarılı bir ameliyat geçirdiğinizi öğrendim. Geçmiş olsun. Sizi en kısa zamanda sağlıklı biçimde yeniden aramızda görmek istiyoruz" dedi.
Bülent Bektaşoğlu, yaptığı ilk açıklamada, "Şükürler olsun ki, her şey yolunda ve normal. Bir süre daha tedavim burada sürecek. Varlıklarını hep yanımda htiğim bütün hemşerilerime,sevgili dostlarıma, Giresun halkına, aileme, durumumla ilgili bilgi alan, ziyaret eden milletvekili arkadaşlarıma, partililerime, meslektaşlarıma, basın mensuplarına sevgi ve saygılar sunuyorum, en kısa sürede görüşmeyi, ülkemize, Giresun’a hizmet etmeği diliyorum" ifadesini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.