Bektaşoğlu yeniden TBMM Genel Kurulu’nda…

GÜNDEM 11.01.2018 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2307+ kez okundu.
 

Bektaşoğlu yeniden TBMM Genel Kurulu’nda…

Bypass ameliyatı geçiren CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, tedavi ve kontrollerinin tamamlanmasının ardından, 2 ay sonra ilk kez TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmelere katıldı.
Bektaşoğlu, CHP ve diğer partilerden milletvekillerinin geçmiş olsun dileklerini  kabul etti. Gündem maddeleri görüşülürken söz alarak bir konuşma yapan Bektaşoğlu, sağlığına kavuşmuş olarak toplantılara katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, kendisini bu süreçte yalnız bırakmayan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve Giresunlulara teşekkür etti. Milletvekili Bektaşoğlu "Tedavim süresince yaptığınız ziyaretlerle, yolladığınız mesajlarla, iyi dilek ve dualarınızla sağlığıma kavuştum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yenilenmiş yüreğimle, gür bir sesle, mücadele azmi ve kararlılığıyla dolu olarak daha iyi yaşanabilir bir Türkiye için, halkımızın mutluluğu için mücadeleye kaldığım yerden devam edeceğim" dedi.
Bypass ameliyatı geçiren CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, tedavi ve kontrollerinin tamamlanmasının ardından, 2 ay sonra ilk kez TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmelere katıldı.

Bektaşoğlu, CHP ve diğer partilerden milletvekillerinin geçmiş olsun dileklerini  kabul etti.

Gündem maddeleri görüşülürken söz alarak bir konuşma yapan Bektaşoğlu, sağlığına kavuşmuş olarak toplantılara katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, kendisini bu süreçte yalnız bırakmayan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve Giresunlulara teşekkür etti.

Milletvekili Bektaşoğlu "Tedavim süresince yaptığınız ziyaretlerle, yolladığınız mesajlarla, iyi dilek ve dualarınızla sağlığıma kavuştum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yenilenmiş yüreğimle, gür bir sesle, mücadele azmi ve kararlılığıyla dolu olarak daha iyi yaşanabilir bir Türkiye için, halkımızın mutluluğu için mücadeleye kaldığım yerden devam edeceğim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.