Bektaşoğlu ilçelerde bayramlaşma törenlerine katıldı

SİYASET 30.06.2017 - 12:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3107+ kez okundu.
 

Bektaşoğlu ilçelerde bayramlaşma törenlerine katıldı

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, partisi tarafından ilçelerde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldı.
Bektaşoğlu, Piraziz, Bulancak, Keşap, Espiye Tirebolu ve Görele’de partililer ve halkla bayramlaştı.  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Ankara-İstanbul yolu güzergahında süren ve kendisinin de katıldığı Adalet Yürüyüşü hakkında partililere bilgiler veren Bektaşoğlu, Giresunluları yürüyüşe destek vermeye çağırdı. Milletvekili Bektaşoğlu, “Türkiye’de iyi olan şey kalmadı. Toplumumuz her şeyden yakınıyor. Mutlu değiliz. Ama en önemlisi adalet. Bir ülkede adalet bozulmuşsa, o ülke batışa doğru sürükleniyor demektir. İktidarın ortadan kaldırmaya çalıştığı, ele geçirmek istediği adalet düzenini teslim etmeyeceğiz. Biz herkes için lazım olan adaletin bütün kurum ve kurallarıyla yaşamasını, siyasetin güdümünde olmamasını, adalet görevlilerinin bağımsız, tarafsız şekilde görev yapmasını istiyoruz. Bunun için yollardayız. İktidarın uygulamalarını tepkimiz bu yürüyüşle sınırlı kalmayacak” dedi.
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, partisi tarafından ilçelerde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldı.
Bektaşoğlu, Piraziz, Bulancak, Keşap, Espiye Tirebolu ve Görele’de partililer ve halkla bayramlaştı.  
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Ankara-İstanbul yolu güzergahında süren ve kendisinin de katıldığı Adalet Yürüyüşü hakkında partililere bilgiler veren Bektaşoğlu, Giresunluları yürüyüşe destek vermeye çağırdı. Milletvekili Bektaşoğlu, “Türkiye’de iyi olan şey kalmadı. Toplumumuz her şeyden yakınıyor. Mutlu değiliz. Ama en önemlisi adalet. Bir ülkede adalet bozulmuşsa, o ülke batışa doğru sürükleniyor demektir. İktidarın ortadan kaldırmaya çalıştığı, ele geçirmek istediği adalet düzenini teslim etmeyeceğiz. Biz herkes için lazım olan adaletin bütün kurum ve kurallarıyla yaşamasını, siyasetin güdümünde olmamasını, adalet görevlilerinin bağımsız, tarafsız şekilde görev yapmasını istiyoruz. Bunun için yollardayız. İktidarın uygulamalarını tepkimiz bu yürüyüşle sınırlı kalmayacak” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.