'Bektaşolu milletin aklıyla dalga geçmesin'

SİYASET 30.03.2017 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2532+ kez okundu.
 

'Bektaşolu milletin aklıyla dalga geçmesin'

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, CHP'li Bülent Bektaşoğlu'nun 'Muhtarların sözcülüğünü yapıyor' suçlamasına tepki gösterdi.
16 Nisan Halkoylaması çalışmalarına Giresun’da aralıksız devam eden Sabri Öztürk, Bektaşoğlu’nun 'Öztürk, muhtarların sözcülüğünü yapıyor' suçlamasına cevap verdi.Öztürk, "Sayın Bektaşoğlu partisinin genel başkanının atıp tuttuğu yöntemi tercih ediyor; olmayan şeyi var gibi gösteriyor, kısacası milletin aklıyla dalga geçiyor" dedi.Muhtarlara şimdiye kadar en yakın olan ve en fazla maddi manevi destek veren iktidarın Ak Parti iktidarı olduğunu vurgulayan Öztürk, CHP’li Bektaşoğlu’nun yeni anayasayla cumhurbaşkanının başbakanı atayacağını ifade ettiğini, oysa yeni anayasa ile birlikte kendisinin Başbakanlık kurumunun kalkacağını bilemeyecek kadar gerçeklerden uzak olduğunu kaydetti. Bektaşoğlu’nun özgün açıklamalar yapmak yerine, genel başkanının ve parti sözcülerinin açıklamalarını 'kes kopyala yapıştır' yaptığını belirten Sabri Öztürk, muhtarlarla ilgili açıklamasını da 'akıl tutulması' olarak niteledi. 
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, CHP'li Bülent Bektaşoğlu'nun 'Muhtarların sözcülüğünü yapıyor' suçlamasına tepki gösterdi.
16 Nisan Halkoylaması çalışmalarına Giresun’da aralıksız devam eden Sabri Öztürk, Bektaşoğlu’nun 'Öztürk, muhtarların sözcülüğünü yapıyor' suçlamasına cevap verdi.
Öztürk, "Sayın Bektaşoğlu partisinin genel başkanının atıp tuttuğu yöntemi tercih ediyor; olmayan şeyi var gibi gösteriyor, kısacası milletin aklıyla dalga geçiyor" dedi.
Muhtarlara şimdiye kadar en yakın olan ve en fazla maddi manevi destek veren iktidarın Ak Parti iktidarı olduğunu vurgulayan Öztürk, CHP’li Bektaşoğlu’nun yeni anayasayla cumhurbaşkanının başbakanı atayacağını ifade ettiğini, oysa yeni anayasa ile birlikte kendisinin Başbakanlık kurumunun kalkacağını bilemeyecek kadar gerçeklerden uzak olduğunu kaydetti. Bektaşoğlu’nun özgün açıklamalar yapmak yerine, genel başkanının ve parti sözcülerinin açıklamalarını 'kes kopyala yapıştır' yaptığını belirten Sabri Öztürk, muhtarlarla ilgili açıklamasını da 'akıl tutulması' olarak niteledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.