Belediye’den bayram tedbirleri

GÜNDEM 31.05.2019 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3000+ kez okundu.
 

Belediye’den bayram tedbirleri

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla Belediye olarak bir dizi tedbirler aldıklarını, vatandaşların huzurlu ve güzel bir bayram geçirmesi için ellerinden geleni yapacakları ifade etti.
OTOPARKLAR BAYRAMDA ÜCRETSİZ! Başkan Yakar, alınacak tedbirlerle ilgili yaptığı açıklamasında; “Ramazan Bayramı boyunca devam edecek bazı tedbirler ve uygulamaları hayata geçiriyoruz. Bunların başında Arefe günü dahil bayram boyunca ilçemizde bulunan tüm otoparkları vatandaşlarımızın kullanımına ücretsiz sunuyoruz. BELEDİYE MEZARLIKLARINDA VATANDAŞI GÖREVLİLERİMİZ KARŞILAYACAK! Bayram öncesi temizlikleri tamamlanan ilçe mezarlıklarımızda, yeni bir uygulama olarak, Arefe günü ve bayramın birinci günü Halkla İlişkiler Personeli görevlilerimiz hazır bulunarak, kabir ziyaretine gelen vatandaşlarımızı karşılayarak yardımcı olacaklar. Görevlilerimiz kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlarımıza okumaları için Yasin-i Şerif dua kitabı, kolonya ve çikolata ikramında bulunacaklar. CADDE VE SOKAKLAR TEMİZLENECEK! Bayram öncesi ve bayram boyunca ilçemiz genelinde tüm cadde ve sokaklarımız Fen İşleri, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüklerimiz tarafından toparlanacak, temizlenecek ve yıkanarak parfümlenecek. Yine bayram boyunca etkin olarak ilaçlama yapılacak. Bataklık ve su birikintileri kurutularak toprakla doldurulacak. Çöpler düzenli bir şekilde toplanacak. Tüm bunların yanında vatandaşlarımızın tüm istek ve şikayetlerini de 444 28 44 nolu telefonumuzla iletebilirler” dedi.  
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla Belediye olarak bir dizi tedbirler aldıklarını, vatandaşların huzurlu ve güzel bir bayram geçirmesi için ellerinden geleni yapacakları ifade etti.

OTOPARKLAR BAYRAMDA ÜCRETSİZ!

Başkan Yakar, alınacak tedbirlerle ilgili yaptığı açıklamasında; “Ramazan Bayramı boyunca devam edecek bazı tedbirler ve uygulamaları hayata geçiriyoruz. Bunların başında Arefe günü dahil bayram boyunca ilçemizde bulunan tüm otoparkları vatandaşlarımızın kullanımına ücretsiz sunuyoruz.

BELEDİYE MEZARLIKLARINDA VATANDAŞI GÖREVLİLERİMİZ KARŞILAYACAK!

Bayram öncesi temizlikleri tamamlanan ilçe mezarlıklarımızda, yeni bir uygulama olarak, Arefe günü ve bayramın birinci günü Halkla İlişkiler Personeli görevlilerimiz hazır bulunarak, kabir ziyaretine gelen vatandaşlarımızı karşılayarak yardımcı olacaklar. Görevlilerimiz kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlarımıza okumaları için Yasin-i Şerif dua kitabı, kolonya ve çikolata ikramında bulunacaklar.

CADDE VE SOKAKLAR TEMİZLENECEK!

Bayram öncesi ve bayram boyunca ilçemiz genelinde tüm cadde ve sokaklarımız Fen İşleri, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüklerimiz tarafından toparlanacak, temizlenecek ve yıkanarak parfümlenecek. Yine bayram boyunca etkin olarak ilaçlama yapılacak. Bataklık ve su birikintileri kurutularak toprakla doldurulacak. Çöpler düzenli bir şekilde toplanacak. Tüm bunların yanında vatandaşlarımızın tüm istek ve şikayetlerini de 444 28 44 nolu telefonumuzla iletebilirler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.