BELEDİYE HUZUR EVİNE SAHİP ÇIKMADI!

GÜNDEM 07.12.2017 - 14:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3325+ kez okundu.
 

BELEDİYE HUZUR EVİNE SAHİP ÇIKMADI!

Yaklaşık 15 yıl önce bir hayırsever vatandaş tarafından Huzur Evi Yapma ve Yaşatma Derneğine bağışlanan arsanın geri verilmek istendiğini belirten Dernek Başkanı Nesil, Huzur evine belediye tarafından sahip çıkılmadığını söyledi.
Bulancak Huzur Evi Yaptırma ve Derneği Başkanı Lütfi Nesil, Bulancak'ta Cıngan Tepesi olarak bilinen alanda 2.5 dönüm Huzur Evi yapılması için hayırsever bir vatandaş tarafından derneğe bağışlanan arsanın eski arsa sahibine geri verilmek istendiğini söyledi. Yıllardır Huzur evi yapımı için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini fakat hiçbir idarecinin özellikle Bulancak Belediye Başkanlığının bu girişime destek olmadığını belirten Başkan Nesil, mahkeme kararı ile Huzur evine bağışlanan arsanın arsa sahibine geri verilmek istendiğini üzüntü ile öğrendiklerini belirtti. Bulancak'ın en büyük sorununun Huzur Evi olduğunu ifade eden Başkan Nesil, "Bu 2.5 dönümlük arsa Bulancak halkına Huzur Evi yapılması için verilmişti. Şimdi de mahkeme kararı ile bu arsanın arsa sahibine geri verilmek istendiğini öğrendik. Yaklaşık 15 yıldır bu sorunu çözmek için uğraşıyoruz. Giresun Valiliği emri ile Huzur Evine 4 trilyon para gönderildi. Ama bize bu parayı kullandırmadılar ve bu para belediyenin baskısı ile geri gönderildi. Bize Huzur Evini yaptırmadılar. Giresun genelinde bulunan bir çok huzur evinden önce bizim girişimlerimiz oldu. Fakat bizlere kimse destek göstermedi. Şimdi de arsamızın geri verilmek istenmesi bizleri derinden üzmektedir. Biz arsamız üzerine açılan bu davanın son bulmasını ve Bulancak Belediyesinin bu işe el atarak inşaatın yapımına başlanılmasını istiyoruz. 60 bin nüfuslu ilçemizin bu Huzur Evine ihtiyacı vardır. Hazır yerimiz de varken, bu geri alma girişimleri son bulmalıdır" dedi.
Yaklaşık 15 yıl önce bir hayırsever vatandaş tarafından Huzur Evi Yapma ve Yaşatma Derneğine bağışlanan arsanın geri verilmek istendiğini belirten Dernek Başkanı Nesil, Huzur evine belediye tarafından sahip çıkılmadığını söyledi.

Bulancak Huzur Evi Yaptırma ve Derneği Başkanı Lütfi Nesil, Bulancak'ta Cıngan Tepesi olarak bilinen alanda 2.5 dönüm Huzur Evi yapılması için hayırsever bir vatandaş tarafından derneğe bağışlanan arsanın eski arsa sahibine geri verilmek istendiğini söyledi.

Yıllardır Huzur evi yapımı için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini fakat hiçbir idarecinin özellikle Bulancak Belediye Başkanlığının bu girişime destek olmadığını belirten Başkan Nesil, mahkeme kararı ile Huzur evine bağışlanan arsanın arsa sahibine geri verilmek istendiğini üzüntü ile öğrendiklerini belirtti.

Bulancak'ın en büyük sorununun Huzur Evi olduğunu ifade eden Başkan Nesil, "Bu 2.5 dönümlük arsa Bulancak halkına Huzur Evi yapılması için verilmişti. Şimdi de mahkeme kararı ile bu arsanın arsa sahibine geri verilmek istendiğini öğrendik. Yaklaşık 15 yıldır bu sorunu çözmek için uğraşıyoruz. Giresun Valiliği emri ile Huzur Evine 4 trilyon para gönderildi. Ama bize bu parayı kullandırmadılar ve bu para belediyenin baskısı ile geri gönderildi. Bize Huzur Evini yaptırmadılar. Giresun genelinde bulunan bir çok huzur evinden önce bizim girişimlerimiz oldu. Fakat bizlere kimse destek göstermedi. Şimdi de arsamızın geri verilmek istenmesi bizleri derinden üzmektedir. Biz arsamız üzerine açılan bu davanın son bulmasını ve Bulancak Belediyesinin bu işe el atarak inşaatın yapımına başlanılmasını istiyoruz. 60 bin nüfuslu ilçemizin bu Huzur Evine ihtiyacı vardır. Hazır yerimiz de varken, bu geri alma girişimleri son bulmalıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.