Belediye otoparklarının saati uzatıldı

GÜNDEM 11.06.2019 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3393+ kez okundu.
 

Belediye otoparklarının saati uzatıldı

Giresun Belediyesi şehir içi trafiğinin bir nebzede olsa düzene girmesi amacıyla kendisine bağlı otoparkların süresini uzattı.
Yaz mevsimi ve gurbetçilerin şehrimize fazla sayıda gelmesinden ötürü, şehir genelinde artan araç sayısı sebebiyle Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu belediyenin bünyesinde ki otoparkların kapanış saatlerinin 22.00 olacağını açıkladı. Şehir genelinde gurbetçilerin memlekete yaz tatili nedeniyle geldiğini anımsatan Başkan Şenlikoğlu; ‘’Saat 08.00 ila 18.00 arasında açık olan otoparklarımızın süresini yaz mevsimin gelmesi ve araç trafiğinin yoğun olması sebebiyle 22.00’ye uzattık. Bu uygulamaya kış mevsiminde de devam edebiliriz. Bu uygulamamızla birlikte hem vatandaşlarımızın araçlarını park edebilmeleri için imkân sağlamış olacağız, hem de araçların trafikte daha az zamanda mesafe kat etmelerini hedefliyoruz.’’ diye konuştu. Sultan Selim Mahallesi’nde ve Şeyh Keramettin Mahallesi üzerinde bulunan 4 otopark saat 08.00 ile 22.00 arasında açık olacak.  
Giresun Belediyesi şehir içi trafiğinin bir nebzede olsa düzene girmesi amacıyla kendisine bağlı otoparkların süresini uzattı.

Yaz mevsimi ve gurbetçilerin şehrimize fazla sayıda gelmesinden ötürü, şehir genelinde artan araç sayısı sebebiyle Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu belediyenin bünyesinde ki otoparkların kapanış saatlerinin 22.00 olacağını açıkladı.

Şehir genelinde gurbetçilerin memlekete yaz tatili nedeniyle geldiğini anımsatan Başkan Şenlikoğlu; ‘’Saat 08.00 ila 18.00 arasında açık olan otoparklarımızın süresini yaz mevsimin gelmesi ve araç trafiğinin yoğun olması sebebiyle 22.00’ye uzattık. Bu uygulamaya kış mevsiminde de devam edebiliriz. Bu uygulamamızla birlikte hem vatandaşlarımızın araçlarını park edebilmeleri için imkân sağlamış olacağız, hem de araçların trafikte daha az zamanda mesafe kat etmelerini hedefliyoruz.’’ diye konuştu.

Sultan Selim Mahallesi’nde ve Şeyh Keramettin Mahallesi üzerinde bulunan 4 otopark saat 08.00 ile 22.00 arasında açık olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.