Belediyeden Halk İftarı

KÜLTÜR 08.05.2019 - 09:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2666+ kez okundu.
 

Belediyeden Halk İftarı

Bulancak Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Halk İftarları bu yıl da Doğa Piknikte verilmeye devam edilecek.
Ramazan ayı boyunca devam edecek iftar yemeklerinin ilki, dün akşam (06.05.2019 Pazartesi) Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem’in katılımıyla yapıldı. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak her yıl devam eden iftar yemeklerini bu yılda sürdürdüklerini ifade eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Yoğun bir paylaşma ve yardımlaşma iklimine dönüşen Ramazan ayında kimseyi ayrıştırmadan elimizdeki imkânlar dâhilinde en iyi şekilde iftar buluşmalarımızı bu yılda tekrarlıyoruz. İftar soframıza tüm halkımızı bekliyoruz. Zaman zaman bizde dahil olarak eşlik etmeye gayret edeceğiz. Bu vesile ile rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının tüm halkımıza hayırlar getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu. Bulancak Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Halk iftarlarının Ramazan ayı boyunca Doğa Piknik’te yapılacağı, başka bir iftar programının düzenlenmeyeceği belirtildi.  
Bulancak Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Halk İftarları bu yıl da Doğa Piknikte verilmeye devam edilecek.

Ramazan ayı boyunca devam edecek iftar yemeklerinin ilki, dün akşam (06.05.2019 Pazartesi) Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem’in katılımıyla yapıldı.

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak her yıl devam eden iftar yemeklerini bu yılda sürdürdüklerini ifade eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Yoğun bir paylaşma ve yardımlaşma iklimine dönüşen Ramazan ayında kimseyi ayrıştırmadan elimizdeki imkânlar dâhilinde en iyi şekilde iftar buluşmalarımızı bu yılda tekrarlıyoruz. İftar soframıza tüm halkımızı bekliyoruz. Zaman zaman bizde dahil olarak eşlik etmeye gayret edeceğiz. Bu vesile ile rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının tüm halkımıza hayırlar getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Bulancak Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Halk iftarlarının Ramazan ayı boyunca Doğa Piknik’te yapılacağı, başka bir iftar programının düzenlenmeyeceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.