Belediyeden koranavirüsle ilgili ateş ölçümü

GÜNDEM 24.03.2020 - 17:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3260+ kez okundu.
 

Belediyeden koranavirüsle ilgili ateş ölçümü

Giresun Belediyesi koronavirüs tedbirlerini her geçen gün artırarak, virüs kaynaklı oluşabilecek riskleri en aza indirgemeyi hedefliyor.
Bu kapsamda, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı sonrası, ana hizmet binası, ek hizmet binası ve Debboy mevkiindeki hizmet binası girişinde personel ve vatandaşlara ateş ölçümü yapılıp eller dezenfekte edildikten sonra girişler yapılıyor. Giriş kapısında görevlendirilen sağlık ekipleri gelen vatandaşların vücut ısılarını temassız ölçüm cihazı ile tek tek ölçüyor ve kişilere kendileriyle ilgili hastalık belirtisi olup olmadığını da soruyor. Ateşi normal seyrin üzerinde olan ve şüphe görülen vatandaşlar gerekli kontrollerinin yapılması için sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor. Ayrıca şehrimize giriş yapan otobüs yolcuları ve personellerine de ateş ölçme ve dezenfektan uygulaması yapılıyor. Diğer yandan, belediye ekipleri tedbirler kapsamında bir başka çalışma daha yaparak, Atatürk Meydanı başta olmak üzere belirlenen toplu kullanım noktalarına dezenfektan kutuları monte ettiler. Giresun Belediyesi yetkilileri, koronavirüs ve salgın risklerine karşı tüm tedbirleri alarak tehlikenin en aza inmesi için çalıştıklarını belirterek: “Halkımızın sağlığı bizim için değerli. Bu tedbirler kapsamında şehrimiz genelinde dezenfekte ve temizlik işlemleri devam ediyor. Zabıta ekiplerimiz denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Toplu kullanım alanlarına el dezenfektan kutuları yerleştirdik.” dediler. Yetkililer, vatandaşların yapılan uyarıları dikkate almalarını ve mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamalarını bir kez daha hatırlattılar.
Giresun Belediyesi koronavirüs tedbirlerini her geçen gün artırarak, virüs kaynaklı oluşabilecek riskleri en aza indirgemeyi hedefliyor.

Bu kapsamda, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı sonrası, ana hizmet binası, ek hizmet binası ve Debboy mevkiindeki hizmet binası girişinde personel ve vatandaşlara ateş ölçümü yapılıp eller dezenfekte edildikten sonra girişler yapılıyor.

Giriş kapısında görevlendirilen sağlık ekipleri gelen vatandaşların vücut ısılarını temassız ölçüm cihazı ile tek tek ölçüyor ve kişilere kendileriyle ilgili hastalık belirtisi olup olmadığını da soruyor. Ateşi normal seyrin üzerinde olan ve şüphe görülen vatandaşlar gerekli kontrollerinin yapılması için sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.

Ayrıca şehrimize giriş yapan otobüs yolcuları ve personellerine de ateş ölçme ve dezenfektan uygulaması yapılıyor.

Diğer yandan, belediye ekipleri tedbirler kapsamında bir başka çalışma daha yaparak, Atatürk Meydanı başta olmak üzere belirlenen toplu kullanım noktalarına dezenfektan kutuları monte ettiler.

Giresun Belediyesi yetkilileri, koronavirüs ve salgın risklerine karşı tüm tedbirleri alarak tehlikenin en aza inmesi için çalıştıklarını belirterek: “Halkımızın sağlığı bizim için değerli. Bu tedbirler kapsamında şehrimiz genelinde dezenfekte ve temizlik işlemleri devam ediyor. Zabıta ekiplerimiz denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Toplu kullanım alanlarına el dezenfektan kutuları yerleştirdik.” dediler.

Yetkililer, vatandaşların yapılan uyarıları dikkate almalarını ve mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamalarını bir kez daha hatırlattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.