Belediyeden yeni düzenleme

GÜNDEM 14.06.2019 - 17:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3080+ kez okundu.
 

Belediyeden yeni düzenleme

Giresun Belediyesi vatandaşların taleplerine daha kısa sürede cevap verebilmek adına yeni çalışmalar yapmaya başladı.
Belediye Personellerinin daha verimli ve etkin çalışma yapmaları, zamanı doğru kullanma ve işlerine odaklanabilmeleri için birçok alanda çalışma yapan belediye, internet güvenliği amacıyla bilgisayarlara güvenlik duvarı oluşturdu. Belediyeden yapılan açıklamada ‘Çalışanların, vatandaşların taleplerine daha hızlı cevap vermesi için sosyal medya ve video içerikli bütün sitelere erişim kısıtlaması getirilmiştir. Bu uygulama ile birlikte zararlı yazılım içeren programlar belediyemizce kullanılan sistemlerin çalışmasını engelleyemeyecektir.  Ağ üzerindeki bilgisayarlar, oluşturulan güvenlik duvarı ile birlikte virüs tehdidiyle de karşılaşmayacaktır. Belediyemiz bu hassasiyetle vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek için birçok alanda interaktif planlamalar yapmaktadır. Dolayısıyla yapılan bu çalışmalar, her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımıza en hızlı hizmeti yapmak amaçlıdır. Konuyla ilgili Belediyemizi hedef alarak yapılan haberler asla gerçeği yansıtmamaktır. Objektif Belediyecilik anlayışımız içinde hiç bir yayın kuruluşuna karşı taraflı tarafsız yaklaşımımızda bulunmamaktadır kamuoyuna saygı ile duyurulur’ denildi. .  
Giresun Belediyesi vatandaşların taleplerine daha kısa sürede cevap verebilmek adına yeni çalışmalar yapmaya başladı.

Belediye Personellerinin daha verimli ve etkin çalışma yapmaları, zamanı doğru kullanma ve işlerine odaklanabilmeleri için birçok alanda çalışma yapan belediye, internet güvenliği amacıyla bilgisayarlara güvenlik duvarı oluşturdu.

Belediyeden yapılan açıklamada ‘Çalışanların, vatandaşların taleplerine daha hızlı cevap vermesi için sosyal medya ve video içerikli bütün sitelere erişim kısıtlaması getirilmiştir. Bu uygulama ile birlikte zararlı yazılım içeren programlar belediyemizce kullanılan sistemlerin çalışmasını engelleyemeyecektir.  Ağ üzerindeki bilgisayarlar, oluşturulan güvenlik duvarı ile birlikte virüs tehdidiyle de karşılaşmayacaktır. Belediyemiz bu hassasiyetle vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek için birçok alanda interaktif planlamalar yapmaktadır. Dolayısıyla yapılan bu çalışmalar, her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımıza en hızlı hizmeti yapmak amaçlıdır. Konuyla ilgili Belediyemizi hedef alarak yapılan haberler asla gerçeği yansıtmamaktır. Objektif Belediyecilik anlayışımız içinde hiç bir yayın kuruluşuna karşı taraflı tarafsız yaklaşımımızda bulunmamaktadır kamuoyuna saygı ile duyurulur’ denildi.

.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.