BELEDİYEDEN YEŞİL ALAN POLEMİĞİNE CEVAP!

GÜNDEM 14.08.2020 - 13:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3105+ kez okundu.
 

BELEDİYEDEN YEŞİL ALAN POLEMİĞİNE CEVAP!

14 Ağustos 2020 Cuma günü yayınlanan gazetemizde yer alan ‘SANAYİ SİTESİNDE YEŞİL ALAN POLEMİĞİ’ başlıklı habere Bulancak Belediyesi sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Bulancak Sanayi Sitesinde ki yeşil alanların Bulancak Belediyesi tarafından imara açılıp satışının istenmesine karşı çıktıklarını ifade eden Bulancak Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Zere ve esnaflar tarafından yapılan açıklamaya verilen cevap yazısında, ‘Sanayi sitesinden yeşil alan satılacağı iddiası yalandır iftiradır. Bulancak Sanayi Sitesi başkanının Sanayi sitesinde yeşil alanların satılacağı yönünde beyanatları ve astırdığı iftira pankartı tamamen asılsızdır’ denildi. KENDİMİZE AİT ARAZİLERİ SATIŞA ÇIKARDIK Yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; “Kanunen yeşil alan satmak mümkün değildir. Bahsi geçen araziler belediyemize ait yeşil alan olmayan arazilerdir. Kirada olan veya Sanayi sitesinde kiralık satılık dükkan arayan esnafımız mağdurken bu arazileri satışa sunarak dükkan yapılmasına imkan sağlamamızı ‘Yeşil alan satıyorlar’ diye iftiralarla kamuoyunu yanıltan Sanayi Sitesi Başkanı ve iftira pankartı ile ilgili hukuki işlemlere başlatılmıştır. Sanayi sitesi başkanı yerel seçimlerde de muhalif partiyle omuz omuza çalışarak tarafsızlığını yitirmiş biri olarak sürekli bu şekilde asılsız haberlere konu olmaktadır. Sanayi sitesinde Bulancak Belediyesine ait arazileri kendi menfaatlerine kullanan birkaç kişinin yaptığı bu karalama kampanyasına karşı, sanayi sitesinde dükkan sıkıntısı yaşayan esnafımızın dükkan sahibi olması için kendimize ait arazileri satışa çıkardık. Kimse iftiralarla bu konuyu çarpıtmasın. Bu iftiraları, provokasyonu, kaçak pankartları ve yorumları düzenleyenlerle ilgili hukuki işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”  

14 Ağustos 2020 Cuma günü yayınlanan gazetemizde yer alan ‘SANAYİ SİTESİNDE YEŞİL ALAN POLEMİĞİ’ başlıklı habere Bulancak Belediyesi sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı.

Bulancak Sanayi Sitesinde ki yeşil alanların Bulancak Belediyesi tarafından imara açılıp satışının istenmesine karşı çıktıklarını ifade eden Bulancak Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Zere ve esnaflar tarafından yapılan açıklamaya verilen cevap yazısında, ‘Sanayi sitesinden yeşil alan satılacağı iddiası yalandır iftiradır. Bulancak Sanayi Sitesi başkanının Sanayi sitesinde yeşil alanların satılacağı yönünde beyanatları ve astırdığı iftira pankartı tamamen asılsızdır’ denildi.

KENDİMİZE AİT ARAZİLERİ SATIŞA ÇIKARDIK

Yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; “Kanunen yeşil alan satmak mümkün değildir. Bahsi geçen araziler belediyemize ait yeşil alan olmayan arazilerdir. Kirada olan veya Sanayi sitesinde kiralık satılık dükkan arayan esnafımız mağdurken bu arazileri satışa sunarak dükkan yapılmasına imkan sağlamamızı ‘Yeşil alan satıyorlar’ diye iftiralarla kamuoyunu yanıltan Sanayi Sitesi Başkanı ve iftira pankartı ile ilgili hukuki işlemlere başlatılmıştır. Sanayi sitesi başkanı yerel seçimlerde de muhalif partiyle omuz omuza çalışarak tarafsızlığını yitirmiş biri olarak sürekli bu şekilde asılsız haberlere konu olmaktadır. Sanayi sitesinde Bulancak Belediyesine ait arazileri kendi menfaatlerine kullanan birkaç kişinin yaptığı bu karalama kampanyasına karşı, sanayi sitesinde dükkan sıkıntısı yaşayan esnafımızın dükkan sahibi olması için kendimize ait arazileri satışa çıkardık. Kimse iftiralarla bu konuyu çarpıtmasın. Bu iftiraları, provokasyonu, kaçak pankartları ve yorumları düzenleyenlerle ilgili hukuki işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.