'Ben siyaset için yola çıkmadım'

SİYASET 02.03.2017 - 17:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2367+ kez okundu.
 

'Ben siyaset için yola çıkmadım'

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret etti.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan milletvekili Güneş, Giresun ekonomisinin genel durumu hakkında bilgiler aldı ve referandum konusunun siyaset üstü olduğuna dikkat çekti. CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, "Ben siyaset için yola çıkmadım bugün ülkemizin geleceği için buradayım. Bu referandum diğer seçimlerden çok farklı. Kimsenin öngöremediği riskli bir sürece giriyoruz. Bu yasa paketi 12 Eylül yasalarını değiştirmiyor, bunu da ayrıca ilave etmek isterim. Bence Türkiye’de gündem referandum da yeni bir sisteme geçiş olmamalı. Demokrasi geliştirilmeli, ekonomi düzlüğe çıkartılmalı ve barışın hakim olduğu bir memleket ortaya çıkartılmalıdır" dedi.Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu ise, "3000 dolayında üyemiz mevcut.Üyelerimizin yüzde 95’i kararını büyük ihtimalle verdi ancak rengini belli etmiyor.Burada siyasetin olmadığını ülkenin geleceği ile ilgili karar verileceğini hepimiz biliyoruz ve bu doğrultuda halkımızın en doğru kararı vereceğine inanıyoruz.”diye konuştu.Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş’in ziyaretinde CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ve il örgütü de yer aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret etti.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan milletvekili Güneş, Giresun ekonomisinin genel durumu hakkında bilgiler aldı ve referandum konusunun siyaset üstü olduğuna dikkat çekti. CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, "Ben siyaset için yola çıkmadım bugün ülkemizin geleceği için buradayım. Bu referandum diğer seçimlerden çok farklı. Kimsenin öngöremediği riskli bir sürece giriyoruz. Bu yasa paketi 12 Eylül yasalarını değiştirmiyor, bunu da ayrıca ilave etmek isterim. Bence Türkiye’de gündem referandum da yeni bir sisteme geçiş olmamalı. Demokrasi geliştirilmeli, ekonomi düzlüğe çıkartılmalı ve barışın hakim olduğu bir memleket ortaya çıkartılmalıdır" dedi.
Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu ise, "3000 dolayında üyemiz mevcut.Üyelerimizin yüzde 95’i kararını büyük ihtimalle verdi ancak rengini belli etmiyor.Burada siyasetin olmadığını ülkenin geleceği ile ilgili karar verileceğini hepimiz biliyoruz ve bu doğrultuda halkımızın en doğru kararı vereceğine inanıyoruz.”diye konuştu.
Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş’in ziyaretinde CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ve il örgütü de yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.