Beş dakikalık felaket

GÜNDEM 14.09.2018 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3457+ kez okundu.
 

Beş dakikalık felaket

Önce karanlık çöktü, sonra yağmur ve dolu ile sel geldi
Dün (14 Eylül Cuma) öğle saatlerinde Bulancak semalarında havanın birden kararması ile birlikte 5 dakikalık felaket ilçenin altını üstüne getirdi. Sabah saatlerinde bulutlu olan hava saat 12.45 civarında koyu bir karanlığa bürününce vatandaşın haklı olarak “ bu saat bu karanlıkta nedir” diye sormasından sonra çok geçmeden yağmur yağmaya başladı ve çok hızlı bir şekilde bu yağmurda doluya dönüşerek bir süre dolu yağışı ile esnaf ve vatandaş kaçmaya yer aradı. Dolu yağışının ardında da yine yağmur bu sefer sağanak olarak yağdı. 5 dakika kadar devam eden bu durumdan sonra caddelerde ve sokaklarda yağmur sularının menfezlerden akmaması neticesinde her yeri su bastı. Bulancak’taki en işlek yerler olan 15 Temmuz Şehitler caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Uğur Mumcu Caddesi, Eski Cezaevi Mevkii başta olmak üzere yağmur suyu taliye şebekesi kanalizasyon sistemi birkaç dakikalık felaket ile çalışama hale geldi. Su taşmaları sunucu bazı dükkanlara su girdi, vatandaşlar iş yerlerine girerek mağdur oldu. Yağmurun durması ile birlikte iş yerleri sahipleri de elde süpürge temizlik yaparak suları akıttı. Bulancak belediyesi temizlik ekipleri ve itfaiyede en sıkıntılı olan yerlere müdahale ederek suların tahliyesini sağlamaya çalıştı. Yine sahilde bazı yerlerde dolu ve yağmurun şiddetinden ağaçlarında yıkıldığı görüldü. Bazı yerlerde de asfalt yollarda çökmeler ile yıkıntılarda meydana geldi.                   
Önce karanlık çöktü, sonra yağmur ve dolu ile sel geldi

Dün (14 Eylül Cuma) öğle saatlerinde Bulancak semalarında havanın birden kararması ile birlikte 5 dakikalık felaket ilçenin altını üstüne getirdi. Sabah saatlerinde bulutlu olan hava saat 12.45 civarında koyu bir karanlığa bürününce vatandaşın haklı olarak “ bu saat bu karanlıkta nedir” diye sormasından sonra çok geçmeden yağmur yağmaya başladı ve çok hızlı bir şekilde bu yağmurda doluya dönüşerek bir süre dolu yağışı ile esnaf ve vatandaş kaçmaya yer aradı. Dolu yağışının ardında da yine yağmur bu sefer sağanak olarak yağdı.

5 dakika kadar devam eden bu durumdan sonra caddelerde ve sokaklarda yağmur sularının menfezlerden akmaması neticesinde her yeri su bastı. Bulancak’taki en işlek yerler olan 15 Temmuz Şehitler caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Uğur Mumcu Caddesi, Eski Cezaevi Mevkii başta olmak üzere yağmur suyu taliye şebekesi kanalizasyon sistemi birkaç dakikalık felaket ile çalışama hale geldi. Su taşmaları sunucu bazı dükkanlara su girdi, vatandaşlar iş yerlerine girerek mağdur oldu. Yağmurun durması ile birlikte iş yerleri sahipleri de elde süpürge temizlik yaparak suları akıttı. Bulancak belediyesi temizlik ekipleri ve itfaiyede en sıkıntılı olan yerlere müdahale ederek suların tahliyesini sağlamaya çalıştı.

Yine sahilde bazı yerlerde dolu ve yağmurun şiddetinden ağaçlarında yıkıldığı görüldü. Bazı yerlerde de asfalt yollarda çökmeler ile yıkıntılarda meydana geldi.                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.