‘Beşiktaşlı olmak onurdur’

SPOR 23.04.2018 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3554+ kez okundu.
 

‘Beşiktaşlı olmak onurdur’

1903 Giresun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Topçuoğlu,
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Giresun İli sınırları içerisinde bulunan; Alucra Yeşilyurt İlköğretim Okulu, Bulancak Aydındere İlköğretim Okulu, Espiye Ericek İlköğretim Okulu ve Merkez 23 Nisan İlköğretim Okulu olmak üzere dört okuldaki ihtiyaç sahibi çocuklara toplam 143 parçadan oluşan giyim setleri ulaştırdıklarını söyledi. Başkan Topçuoğlu, “Yönetim Kurulumuz olarak hedefimiz, bu tür sosyal dayanışma ve birlikteliklerle paylaşımlara imkanlarımız dahilinde devam edebilmektir. Okullarımızdaki ve diğer eğitim kuruluşlarımızdaki çocuklarımıza bu yolla; ülkemizin kurulan ilk futbol takımı olan Beşiktaş'ımızın kuruluş amaçlarını anlatmak, onlara renklerimiz olan siyah-beyaz sevdamızı aşılamak ve "Beşiktaş Ruhu" ve onun getirdiği paylaşım-amaç ve ülkü birliği ile kardeşlik-centilmenlik olgularını, sporun getirdiği dostça birleştirici ve bütünleştirici yanları kendilerine hatırlatmaktır. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzle yaptığımız görüşmelerde; okullarımızdaki satranç sporuna düşkün ve yetenekli öğrencilerimiz arasında tarihi sonradan kararlaştırılacak zamanda bir ‘satranç turnuvası’ düzenlemek de faaliyet programımız içinde olacaktır. Burada amaç; bu sporun çocuklarımızca gereksiz zaman harcadıkları bir çok konudansa, satrancın daha faydalı ve yararlı olacağını görmelerini sağlamak çaba ve felsefesidir. Dernek olarak gayemiz, Beşiktaşlılık ilkeleri doğrultusunda sağlıklı ve sportmen bir nesil yaratmak için Milli Eğitimimize ve dolayısı ile ülkemize hizmet edebilmektir” diye konuştu.
1903 Giresun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Topçuoğlu,

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Giresun İli sınırları içerisinde bulunan; Alucra Yeşilyurt İlköğretim Okulu, Bulancak Aydındere İlköğretim Okulu, Espiye Ericek İlköğretim Okulu ve Merkez 23 Nisan İlköğretim Okulu olmak üzere dört okuldaki ihtiyaç sahibi çocuklara toplam 143 parçadan oluşan giyim setleri ulaştırdıklarını söyledi.

Başkan Topçuoğlu, “Yönetim Kurulumuz olarak hedefimiz, bu tür sosyal dayanışma ve birlikteliklerle paylaşımlara imkanlarımız dahilinde devam edebilmektir. Okullarımızdaki ve diğer eğitim kuruluşlarımızdaki çocuklarımıza bu yolla; ülkemizin kurulan ilk futbol takımı olan Beşiktaş'ımızın kuruluş amaçlarını anlatmak, onlara renklerimiz olan siyah-beyaz sevdamızı aşılamak ve "Beşiktaş Ruhu" ve onun getirdiği paylaşım-amaç ve ülkü birliği ile kardeşlik-centilmenlik olgularını, sporun getirdiği dostça birleştirici ve bütünleştirici yanları kendilerine hatırlatmaktır. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzle yaptığımız görüşmelerde; okullarımızdaki satranç sporuna düşkün ve yetenekli öğrencilerimiz arasında tarihi sonradan kararlaştırılacak zamanda bir ‘satranç turnuvası’ düzenlemek de faaliyet programımız içinde olacaktır. Burada amaç; bu sporun çocuklarımızca gereksiz zaman harcadıkları bir çok konudansa, satrancın daha faydalı ve yararlı olacağını görmelerini sağlamak çaba ve felsefesidir. Dernek olarak gayemiz, Beşiktaşlılık ilkeleri doğrultusunda sağlıklı ve sportmen bir nesil yaratmak için Milli Eğitimimize ve dolayısı ile ülkemize hizmet edebilmektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.