‘Bil Koleji’ hayırlı olsun!

GÜNDEM 18.03.2019 - 18:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4747+ kez okundu.
 

‘Bil Koleji’ hayırlı olsun!

Bulancak’ta Özel Kuzey Okulları olarak eğitim ve öğretime devam eden ve isim değişikliği sonrası 2019-2020 döneminde Bil Koleji Bulancak Kampüsü(Anaokulu-Ortaokul-Anadolu Lisesi-Sağlık Meslek Lisesi) olacak okulun tanıtım ve açılış programı 16 Mart Cumartesi günü Bulancak Doğa Piknik Düğün salonunda yapıldı.
Okul idarecileri, öğrenciler ve velilerinde katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Özel İstanbul Aydın Üniversitesi ve Bil Koleji’nin sinevizyon gösteriminden sonra Bil Koleji kurucusu Erkan Efe yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bir süre önce Kuzey Okulları olan okulumuzda isim değişikliği ve daha iyi bir eğitim ve öğretim için yaptığımız görüşmeler neticesinde İstanbul Aydın Üniversitesi BİL Koleji ile her konuda anlaşarak isim değişikliği altında 2019-2020 eğitim yılında faaliyetimize devam edeceğiz. Daha çok öğrenci ve daha çok alandaki eğitim ile gelecekti en önemli eğitim kurumlarından bir olmak için çalışacağız” dedi. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’da, “Bulancak’ta bu güzel hizmetim eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Son olarak ta Bil Koleji Genel Müdürü Orhan Dağhan’da yaptığı konuşmada, “Biz Aydın Üniversitesi kurumu olarak ülke genelinde çok sayıda kolejimizi açtık. Bulancak’ta Bil Koleji olarak yeni eğitim yılında faaliyette olacağız. Bugün burada öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle beraber güzel bir başlangıcın arifesindeyiz. Bil Koleji sadece öğrenci yetirmekte değil, geleceğe hazır bir nesil içinde yola çıktı. Dünya artık yeni bir döneme girdi ve gelecek inovasyon denilen teknolojinin emrinde ilerliyor. Anaokulundan, üniversiteye bu bilgi alınmaz ise Dünya’da söz sahibi olamayız. Bunu bilerek eğitim ve öğretim Dünyası da kendini geliştirmeli ve bundan ülke olarak pay almalıyız. Bil Koleji, Bulancak’a hayırlı olsun” dedi.
Bulancak’ta Özel Kuzey Okulları olarak eğitim ve öğretime devam eden ve isim değişikliği sonrası 2019-2020 döneminde Bil Koleji Bulancak Kampüsü(Anaokulu-Ortaokul-Anadolu Lisesi-Sağlık Meslek Lisesi) olacak okulun tanıtım ve açılış programı 16 Mart Cumartesi günü Bulancak Doğa Piknik Düğün salonunda yapıldı.

Okul idarecileri, öğrenciler ve velilerinde katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Özel İstanbul Aydın Üniversitesi ve Bil Koleji’nin sinevizyon gösteriminden sonra Bil Koleji kurucusu Erkan Efe yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bir süre önce Kuzey Okulları olan okulumuzda isim değişikliği ve daha iyi bir eğitim ve öğretim için yaptığımız görüşmeler neticesinde İstanbul Aydın Üniversitesi BİL Koleji ile her konuda anlaşarak isim değişikliği altında 2019-2020 eğitim yılında faaliyetimize devam edeceğiz. Daha çok öğrenci ve daha çok alandaki eğitim ile gelecekti en önemli eğitim kurumlarından bir olmak için çalışacağız” dedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’da, “Bulancak’ta bu güzel hizmetim eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Son olarak ta Bil Koleji Genel Müdürü Orhan Dağhan’da yaptığı konuşmada, “Biz Aydın Üniversitesi kurumu olarak ülke genelinde çok sayıda kolejimizi açtık. Bulancak’ta Bil Koleji olarak yeni eğitim yılında faaliyette olacağız. Bugün burada öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle beraber güzel bir başlangıcın arifesindeyiz. Bil Koleji sadece öğrenci yetirmekte değil, geleceğe hazır bir nesil içinde yola çıktı. Dünya artık yeni bir döneme girdi ve gelecek inovasyon denilen teknolojinin emrinde ilerliyor. Anaokulundan, üniversiteye bu bilgi alınmaz ise Dünya’da söz sahibi olamayız. Bunu bilerek eğitim ve öğretim Dünyası da kendini geliştirmeli ve bundan ülke olarak pay almalıyız. Bil Koleji, Bulancak’a hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.