Bilardo da şampiyon Cem Özkaya oldu

SPOR 10.12.2018 - 17:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2695+ kez okundu.
 

Bilardo da şampiyon Cem Özkaya oldu

Bulancak artık bilardonun yeni adresi
Türkiye Bilardo Federasyonu Karadeniz Bölgesi 3. Bant Bilardo Şampiyonası 9 Aralık Pazar günü yapılan final maçı ile sona erdi.7-8- 9 Aralık tarihlerinde Diamond Bilardo Cafe’de yapılan bölge şampiyonasına Bulancaklı spor severlerde büyük bir ilgi gösterdi. Daha önce Eylül ayında Karadeniz bölgesinde ki Batı, Orta ve Doğu Karadeniz birinciliğinde derece yapan 48 bilardocunun katıldığı şampiyona da bölge finalinde hakem Oral Erol’un yönettiği karşılaşmada TBF Türkiye sıralamasında ilk 50’de yer alan Samsun bölgesi sporcusu Cem Özkaya, Bayburt bölgesinden Fikret Saka’yı açık farkla mağlup ederek bölge şampiyonluğunu kazandı. Şampiyonada 3’ler de ordu bölgesinden Osman remzi yurt ve Volkan Çimentepe oldu. Final maçından sonra TBF Karadeniz bölge sorumlusu Selahattin Kurbetli yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Karadeniz bölgesi bilardo da çok iyi bir yere geldi. Son yıllarda başta Bulancak olmak üzere bilardo sevilen ve oynanan bir spor oldu. Bu turnuvayı Bulancak’ta severek yaptık. il temsilcimiz Hayri tomak ve bu cafenin sahibi olan bilardocu arkadaşımız Gökhan Peker, personeli, Bulancaklı bu değerli destekçilerimiz ile bilardonun yeni adresi olmuştur. İl spor müdürlüğünün katkıları da bizim için çok önemlidir. Bizleri yalnız bırakmadılar. Bu şampiyonaya emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. Bu konuşmadan sonra da derce alanlara kupa ve para ödülleri verildi. Turnuvanın üçüncülerine hediyeleri TBF sıralamasında 32. olan Bulancaklı hakan incekara, 2. Fikret Saka’ya il Temsilcisi Hayri Tomak, şampiyon olan Cem Özkaya’ya Giresun Gençlik Hizmetleri Spor İl Şube müdürü Halil Demirel takdim etti.
Bulancak artık bilardonun yeni adresi

Türkiye Bilardo Federasyonu Karadeniz Bölgesi 3. Bant Bilardo Şampiyonası 9 Aralık Pazar günü yapılan final maçı ile sona erdi.7-8- 9 Aralık tarihlerinde Diamond Bilardo Cafe’de yapılan bölge şampiyonasına Bulancaklı spor severlerde büyük bir ilgi gösterdi.

Daha önce Eylül ayında Karadeniz bölgesinde ki Batı, Orta ve Doğu Karadeniz birinciliğinde derece yapan 48 bilardocunun katıldığı şampiyona da bölge finalinde hakem Oral Erol’un yönettiği karşılaşmada TBF Türkiye sıralamasında ilk 50’de yer alan Samsun bölgesi sporcusu Cem Özkaya, Bayburt bölgesinden Fikret Saka’yı açık farkla mağlup ederek bölge şampiyonluğunu kazandı. Şampiyonada 3’ler de ordu bölgesinden Osman remzi yurt ve Volkan Çimentepe oldu.

Final maçından sonra TBF Karadeniz bölge sorumlusu Selahattin Kurbetli yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Karadeniz bölgesi bilardo da çok iyi bir yere geldi. Son yıllarda başta Bulancak olmak üzere bilardo sevilen ve oynanan bir spor oldu. Bu turnuvayı Bulancak’ta severek yaptık. il temsilcimiz Hayri tomak ve bu cafenin sahibi olan bilardocu arkadaşımız Gökhan Peker, personeli, Bulancaklı bu değerli destekçilerimiz ile bilardonun yeni adresi olmuştur. İl spor müdürlüğünün katkıları da bizim için çok önemlidir. Bizleri yalnız bırakmadılar. Bu şampiyonaya emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bu konuşmadan sonra da derce alanlara kupa ve para ödülleri verildi. Turnuvanın üçüncülerine hediyeleri TBF sıralamasında 32. olan Bulancaklı hakan incekara, 2. Fikret Saka’ya il Temsilcisi Hayri Tomak, şampiyon olan Cem Özkaya’ya Giresun Gençlik Hizmetleri Spor İl Şube müdürü Halil Demirel takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.