Bilgiç dünya evine girdi

YAŞAM 21.11.2016 - 16:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2328+ kez okundu.
 

Bilgiç dünya evine girdi

Piraziz Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adil Bilgiç'in oğlu Giresun Valiliği Özel Kalem Müdürü,...
Bulancaklı hemşerimiz Ramazan Bilgiç, Cumartesi akşamı gerçekleşen düğün töreni ile Mine Karpuz ile dünya evine girdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği düğünde nikahı Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar kıyarken, genç çiftin şahitliklerini ise Vali Hasan Karahan, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve 22. Dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın yaptı.Vali Karahan, nikah sonrası evlilik cüzdanını Damat Ramazan Bilgiç'e teslim ettikten sonra yaptığı konuşmada, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikâh töreninin ardından düğün pastasını kesen mutlu çift, yuva kurmanın mutluluğunu yakınlarıyla paylaştı.   
Piraziz Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adil Bilgiç'in oğlu Giresun Valiliği Özel Kalem Müdürü,...
Bulancaklı hemşerimiz Ramazan Bilgiç, Cumartesi akşamı gerçekleşen düğün töreni ile Mine Karpuz ile dünya evine girdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği düğünde nikahı Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar kıyarken, genç çiftin şahitliklerini ise Vali Hasan Karahan, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve 22. Dönem Giresun Milletvekili Hasan Aydın yaptı.
Vali Karahan, nikah sonrası evlilik cüzdanını Damat Ramazan Bilgiç'e teslim ettikten sonra yaptığı konuşmada, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikâh töreninin ardından düğün pastasını kesen mutlu çift, yuva kurmanın mutluluğunu yakınlarıyla paylaştı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.