Bilgiçlerin acı günü

VEFAT 15.11.2018 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3187+ kez okundu.
 

Bilgiçlerin acı günü

Piraziz Tepeköy’den merhum Hasan ve Zülbiye Bilgiç’in oğlu, Giresun İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Adil Bilgiç,
Bulancak Esnaf Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Bulancak Meydan Lokantası sahibi Orhan Bilgiç, yine Meydan Lokantası sahiplerinden Ekrem ve Davut, Mehmet, Huriye, Sevim, Hayriye’nin kardeşleri, Giresun Valiliği Özel Kalem Müdürü Ramazan Bilgiç'in amcası, AK Parti Bulancak İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Cemal Karadeniz'in kayınbiraderi Ahmet Bilgiç(42) vefat etti. Bilgiç'in cenazesi kalabalık bir halk topluluğu tarafından Çarşamba günü öğle namazına müteakip Sarayburnu Camisinde kılınan öğle namazından sonra Tepeköy Aile kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhum Ayhan Bilgiç'e Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.   
Piraziz Tepeköy’den merhum Hasan ve Zülbiye Bilgiç’in oğlu, Giresun İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Adil Bilgiç,

Bulancak Esnaf Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Bulancak Meydan Lokantası sahibi Orhan Bilgiç, yine Meydan Lokantası sahiplerinden Ekrem ve Davut, Mehmet, Huriye, Sevim, Hayriye’nin kardeşleri, Giresun Valiliği Özel Kalem Müdürü Ramazan Bilgiç'in amcası, AK Parti Bulancak İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Cemal Karadeniz'in kayınbiraderi Ahmet Bilgiç(42) vefat etti.

Bilgiç'in cenazesi kalabalık bir halk topluluğu tarafından Çarşamba günü öğle namazına müteakip Sarayburnu Camisinde kılınan öğle namazından sonra Tepeköy Aile kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhum Ayhan Bilgiç'e Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.