BİLİM SÖYLEŞİLERİ TAKDİRE ŞAYAN

GÜNDEM 11.12.2019 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3316+ kez okundu.
 

BİLİM SÖYLEŞİLERİ TAKDİRE ŞAYAN

Eğitim ve öğretim de Bulancak İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün son birkaç yıl içinde Bulancak’ta okullarda yaptığı çok sayıda faaliyet ve etkinlik ile birlikte hazırladıkları projelerle ilçede ve il genelinde büyük bir ilgi ile takip ediliyor.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un müdür olarak görev başladığı günden bu yana ilçe genelindeki ve köylerdeki okullarda başlattığı projeler ve faaliyetler ile ülke genelinde en başarılı ilçe olma yolunda hızla ilerliyor. Sadece eğitim öğretim değil, öğretmenler, öğrenciler ve velilerinde dahil olduğu çok sayıdaki projeler ile Bulancaklı eğitim camiası hep önde olmaya devam ediyor. Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu eğitim öğretim döneminde bir ilke imza atarak ilçe geneli ve köylerdeki okullarda TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Söyleşileri ile de farkını ortaya çıkartıyor. Okul öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve velilerin de paydaş olduğu bu projenin ilk söyleşisi Kasım ayının 25’de Yalıköy’de Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokulunda yapılmıştı.  Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden 20’ye yakın öğretim üyesi, 21 söyleşi ile Bulancak’taki 3500 öğrenciye kendi alanlarındaki konuları Bilim Söyleşisi kapsamında aktaracak. Aralık ayı sonunda tamamlanacak olan TÜBİTAK Bilim Söyleşilerinde, bugüne kadar yapılan söyleşiler ise şunlar: 26 Kasım Aydındere Ortaokulunda Prof. Dr. Afşin Şahin(Hacı Bayram Veli Ün.) 29 Kasım’da Emekli Başkomiser Galip Güngör İlkokulunda Doç. Dr. Şule Özmen(KTÜ), Züfer-Mustafa Eriş Ortaokulunda Doç. Dr. Burcu Küçük Biçer(Gazi Ün.), 5 Aralık’ta.) Prof. Dr. İbrahim Tekdemir(Ankara Ün.)Bulancak İmam Hatip Ortaokulunda, Doç. Dr. Didem Atabek(Gazi Ün.) Barbaros İlkokulunda, Prof. Dr. İbrahim Tekdemir(Ankara Ün.(Kovanlık ÇPAL, Prof. Dr Ahmet Emre Yaprak(Ankara Ün.) Bulancak Şehit Mehmet Bayar AL’de, 6 Aralık’ta Doç. Dr. Şerife Büyükköse(Gazi Ün.) Kovanlık İmam Hatip OO’da, Doç. Dr. Özlem Çakır(Ankara Ün.)Bulancak Atatürk Ortaokulunda, Doç. Dr. Nafize Arslan, 19 Eylül MTAL’de, Prof. Dr. Ufuk Çevik(KTÜ)Bulancak Fen Lisesinde, 9 Aralık’ta Prof. Dr. Ufuk Perktaş(Hacettepe Ün.)Mehmet Akif Ersoy OO’da, 11 Aralık’ta Prof. Dr. Banu Hatice Gürcüm(Gazi Ün.)Lokman Hekim MTAL’ de, 12 -13 Aralık’ta Doç. Dr. Şebnem Arslan(Ankara Ün.), Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bulancak Anadolu Lisesinde ki söyleşiler ile haftanın etkinliği sona erecek. TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, Siber zorbalık nasıl önlenebilir den, Geleceğin kumaşlarına kadar çok farklı konularda söyleşilerin temalarını oluşturdu. 19 Aralık’taki Bulancak MTAL’deki söyleşi ile devam edecek olan Bilim Söyleşileri 31 Aralık’taki son program ile tamamlanmış olacak.  Bilim Söyleşilerini İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut ve Proje koordinatörü öğretmen Cem Mutlu Türkseven’de yakından takip etti.     
Eğitim ve öğretim de Bulancak İlçe Milli Eğitim müdürlüğünün son birkaç yıl içinde Bulancak’ta okullarda yaptığı çok sayıda faaliyet ve etkinlik ile birlikte hazırladıkları projelerle ilçede ve il genelinde büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un müdür olarak görev başladığı günden bu yana ilçe genelindeki ve köylerdeki okullarda başlattığı projeler ve faaliyetler ile ülke genelinde en başarılı ilçe olma yolunda hızla ilerliyor. Sadece eğitim öğretim değil, öğretmenler, öğrenciler ve velilerinde dahil olduğu çok sayıdaki projeler ile Bulancaklı eğitim camiası hep önde olmaya devam ediyor.

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu eğitim öğretim döneminde bir ilke imza atarak ilçe geneli ve köylerdeki okullarda TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Söyleşileri ile de farkını ortaya çıkartıyor. Okul öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve velilerin de paydaş olduğu bu projenin ilk söyleşisi Kasım ayının 25’de Yalıköy’de Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır Ortaokulunda yapılmıştı.  Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden 20’ye yakın öğretim üyesi, 21 söyleşi ile Bulancak’taki 3500 öğrenciye kendi alanlarındaki konuları Bilim Söyleşisi kapsamında aktaracak. Aralık ayı sonunda tamamlanacak olan TÜBİTAK Bilim Söyleşilerinde, bugüne kadar yapılan söyleşiler ise şunlar: 26 Kasım Aydındere Ortaokulunda Prof. Dr. Afşin Şahin(Hacı Bayram Veli Ün.) 29 Kasım’da Emekli Başkomiser Galip Güngör İlkokulunda Doç. Dr. Şule Özmen(KTÜ), Züfer-Mustafa Eriş Ortaokulunda Doç. Dr. Burcu Küçük Biçer(Gazi Ün.), 5 Aralık’ta.) Prof. Dr. İbrahim Tekdemir(Ankara Ün.)Bulancak İmam Hatip Ortaokulunda, Doç. Dr. Didem Atabek(Gazi Ün.) Barbaros İlkokulunda, Prof. Dr. İbrahim Tekdemir(Ankara Ün.(Kovanlık ÇPAL, Prof. Dr Ahmet Emre Yaprak(Ankara Ün.) Bulancak Şehit Mehmet Bayar AL’de, 6 Aralık’ta Doç. Dr. Şerife Büyükköse(Gazi Ün.) Kovanlık İmam Hatip OO’da, Doç. Dr. Özlem Çakır(Ankara Ün.)Bulancak Atatürk Ortaokulunda, Doç. Dr. Nafize Arslan, 19 Eylül MTAL’de, Prof. Dr. Ufuk Çevik(KTÜ)Bulancak Fen Lisesinde, 9 Aralık’ta Prof. Dr. Ufuk Perktaş(Hacettepe Ün.)Mehmet Akif Ersoy OO’da, 11 Aralık’ta Prof. Dr. Banu Hatice Gürcüm(Gazi Ün.)Lokman Hekim MTAL’ de, 12 -13 Aralık’ta Doç. Dr. Şebnem Arslan(Ankara Ün.), Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bulancak Anadolu Lisesinde ki söyleşiler ile haftanın etkinliği sona erecek. TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, Siber zorbalık nasıl önlenebilir den, Geleceğin kumaşlarına kadar çok farklı konularda söyleşilerin temalarını oluşturdu. 19 Aralık’taki Bulancak MTAL’deki söyleşi ile devam edecek olan Bilim Söyleşileri 31 Aralık’taki son program ile tamamlanmış olacak.  Bilim Söyleşilerini İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut ve Proje koordinatörü öğretmen Cem Mutlu Türkseven’de yakından takip etti.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.