‘BİR EL, BİR NEFES OL PİRAZİZ’

GÜNDEM 22.06.2020 - 16:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4549+ kez okundu.
 

‘BİR EL, BİR NEFES OL PİRAZİZ’

İstanbul Bahçelievler'de bulunan Piraziz ve köyleri kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Öztürk, önümüzdeki eğitim öğretim yılında 100'e yakın Piraziz doğumlu üniversite öğrencilerine burs verme hazırlığı içinde olduklarını söyledi.
Geçen yıl 20 öğrenciye burs verdiklerini açıklayan Başkan Metin Öztürk, bu yıl hedeflerini çok yüksek tuttuklarını ve bu konuda şu ana kadar 25 kişiden burs sözü aldığını açıkladı. 100 hedefine ulaşmak için, iş adamları, esnaf, çiftçi herkesten bu kampanyaya maddi ve manevi destek istediklerini belirten Başkan Öztürk, “Başarılı ancak maddi imkanları yetersiz olan üniversite öğrencilerine Piraziz Derneği olarak biz yanlarında olacağız. Piraziz ilçemizin belki de Türkiye'nin en çok okuyan ilçesi özelliğini taşıyor. Yetiştirmiş olduğu her alanda her meslekte marka isimler olunca öğrencilerimizin okuma ve ufuk çizme hedefleri de yüksek oluyor. Büyüklerimiz başardıysa bizde başarabiliriz bilinci yerleşiyor. Biz dernek olarak, diyoruz ki; yeter ki çocuklarımız okusun başarılı olsun, biz sizlerin her zaman yanımızda olacağız. Çocuklarımızın aklında maddi imkansızlık durumu için, ‘acaba’ kelimesi gelsin istemiyoruz. Bize sahip çıkacak Piraziz Derneği var bilinci yerleştirmek istiyoruz. Burs için bir komisyon kurarak şartlarımızı koyarak Pirazizli öğrencilerimize burs için hazır hale geleceğiz. Dernek adına bir bankada yalnızca burs için bir hesap açacağız 1 TL'ye de kabul edeceğiz 100 TL'yi de, istiyoruz ki bu bütün Piraziz'e hakim olsun. Bizleri yoklukla fakirlikle, okutan babaların evlatları olan bizler şimdi her türlü imkan ve olanaklar sahip olarak yeni nesile bu imkanı tanımak zorundayız. Diyoruz ki ‘Üniversite okuyan çocuklarımıza bir el bir nefes ol Piraziz’ İletişime geçmek için 0532 256 29 87 nolu telefondan ulaşabilirsiniz” dedi.  
İstanbul Bahçelievler'de bulunan Piraziz ve köyleri kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Öztürk, önümüzdeki eğitim öğretim yılında 100'e yakın Piraziz doğumlu üniversite öğrencilerine burs verme hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

Geçen yıl 20 öğrenciye burs verdiklerini açıklayan Başkan Metin Öztürk, bu yıl hedeflerini çok yüksek tuttuklarını ve bu konuda şu ana kadar 25 kişiden burs sözü aldığını açıkladı.

100 hedefine ulaşmak için, iş adamları, esnaf, çiftçi herkesten bu kampanyaya maddi ve manevi destek istediklerini belirten Başkan Öztürk, “Başarılı ancak maddi imkanları yetersiz olan üniversite öğrencilerine Piraziz Derneği olarak biz yanlarında olacağız. Piraziz ilçemizin belki de Türkiye'nin en çok okuyan ilçesi özelliğini taşıyor. Yetiştirmiş olduğu her alanda her meslekte marka isimler olunca öğrencilerimizin okuma ve ufuk çizme hedefleri de yüksek oluyor. Büyüklerimiz başardıysa bizde başarabiliriz bilinci yerleşiyor. Biz dernek olarak, diyoruz ki; yeter ki çocuklarımız okusun başarılı olsun, biz sizlerin her zaman yanımızda olacağız. Çocuklarımızın aklında maddi imkansızlık durumu için, ‘acaba’ kelimesi gelsin istemiyoruz. Bize sahip çıkacak Piraziz Derneği var bilinci yerleştirmek istiyoruz. Burs için bir komisyon kurarak şartlarımızı koyarak Pirazizli öğrencilerimize burs için hazır hale geleceğiz. Dernek adına bir bankada yalnızca burs için bir hesap açacağız 1 TL'ye de kabul edeceğiz 100 TL'yi de, istiyoruz ki bu bütün Piraziz'e hakim olsun. Bizleri yoklukla fakirlikle, okutan babaların evlatları olan bizler şimdi her türlü imkan ve olanaklar sahip olarak yeni nesile bu imkanı tanımak zorundayız. Diyoruz ki ‘Üniversite okuyan çocuklarımıza bir el bir nefes ol Piraziz’ İletişime geçmek için 0532 256 29 87 nolu telefondan ulaşabilirsiniz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.