Bir engelliyi daha mutlu ettiler

GÜNDEM 06.02.2020 - 17:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3448+ kez okundu.
 

Bir engelliyi daha mutlu ettiler

Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, daha önce söz verdikleri Rukiye Öztürk isimli engelli vatandaşa araba bağışı yapıldığını söyledi.
Başkan Muslu, yaptığı açıklamada, “Bu bağışa vesile olan öğretmenlerimiz Sevim Bilgin ve Erkan Efe’ye, bağışı yapan Kayseri’den Sunay Yörük hanıma ve kayınpederi Selahattin Yörük’e yapmış oldukları bağıştan ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Bu hayra vesile olanlardan Allah razı olsun...” dedi. Başkan Muslu, daha sonra öğretmen Sevim Bilgin’e teşekkür belgesi takdim ederek bu tür yardımların devam etmesi temennisinde bulundu.
Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu, daha önce söz verdikleri Rukiye Öztürk isimli engelli vatandaşa araba bağışı yapıldığını söyledi.

Başkan Muslu, yaptığı açıklamada, “Bu bağışa vesile olan öğretmenlerimiz Sevim Bilgin ve Erkan Efe’ye, bağışı yapan Kayseri’den Sunay Yörük hanıma ve kayınpederi Selahattin Yörük’e yapmış oldukları bağıştan ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Bu hayra vesile olanlardan Allah razı olsun...” dedi.

Başkan Muslu, daha sonra öğretmen Sevim Bilgin’e teşekkür belgesi takdim ederek bu tür yardımların devam etmesi temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.