BİR KÖY ORTAOKULUNUN LGS’DE BÜYÜK BAŞARISI

EĞİTİM 13.08.2020 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4100+ kez okundu.
 

BİR KÖY ORTAOKULUNUN LGS’DE BÜYÜK BAŞARISI

Piraziz Gökçeali Emir Yücel Ortaokulu son sınıfında eğitim gören 14 öğrencinin tamamı LGS de büyük başarıya imza attı.
4 öğrencisi Fen Lisesi, 3 öğrencisi Anadolu Lisesi, 2 öğrencisi Sosyal Bilimler Lisesi, 5 öğrencisi de Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini kazanan Piraziz Gökçeali Emir Yücel Ortaokulu Müdürü Ali Gürsoy, yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu başarıyı bize yaşatan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize en içten saygılarımı sunarken teşekkür ediyorum. Hayatta hiçbir başarı tesadüf olmadığının bir kanıtıdır. Bu başarının oluşması için çok emek harcandı. Özellikle öğretmen ve öğrencilerimiz yıl boyu gösterdikleri çalışmanın sonucunu en güzel şekilde aldılar. Bunun sonucunda yüzde yüz başarı elde ettiler. Öğrencilerimizi tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyor, yolları açık olsun diyorum” dedi. Buna göre ilçe birincisi Berkay Şahin Samsun Fen Lisesini, İlçe üçüncüsü Mert Doğan Küçük Ordu Fen Lisesini, Ela Karahüseyin Fatsa Fen Lisesini, Zeliha Hekim Ordu Sosyal Bilimler Lisesini, Seyit Temizel Şebinkarahisar Fen Lisesini ve Sıla Kahrıman Ordu Sosyal Bilimler Lisesini kazandı.
Piraziz Gökçeali Emir Yücel Ortaokulu son sınıfında eğitim gören 14 öğrencinin tamamı LGS de büyük başarıya imza attı.

4 öğrencisi Fen Lisesi, 3 öğrencisi Anadolu Lisesi, 2 öğrencisi Sosyal Bilimler Lisesi, 5 öğrencisi de Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini kazanan Piraziz Gökçeali Emir Yücel Ortaokulu Müdürü Ali Gürsoy, yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu başarıyı bize yaşatan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize en içten saygılarımı sunarken teşekkür ediyorum. Hayatta hiçbir başarı tesadüf olmadığının bir kanıtıdır. Bu başarının oluşması için çok emek harcandı. Özellikle öğretmen ve öğrencilerimiz yıl boyu gösterdikleri çalışmanın sonucunu en güzel şekilde aldılar. Bunun sonucunda yüzde yüz başarı elde ettiler. Öğrencilerimizi tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyor, yolları açık olsun diyorum” dedi.

Buna göre ilçe birincisi Berkay Şahin Samsun Fen Lisesini, İlçe üçüncüsü Mert Doğan Küçük Ordu Fen Lisesini, Ela Karahüseyin Fatsa Fen Lisesini, Zeliha Hekim Ordu Sosyal Bilimler Lisesini, Seyit Temizel Şebinkarahisar Fen Lisesini ve Sıla Kahrıman Ordu Sosyal Bilimler Lisesini kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.