Birinci önceliğimiz Güney Çevre yolu

GÜNDEM 26.06.2018 - 19:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3343+ kez okundu.
 

Birinci önceliğimiz Güney Çevre yolu

24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri piyasaların ekonomik açıdan bir nefes alması, iş dünyasında olumlu karşılandı.
Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemiz ve ilimize yeni kazanımlar sağlayacağını kaydetti. Başkan Çakırmelikoğlu, ekonomik açıdan siyasi istikrarın son derece önemli olduğunu ifade ederek, “24 Haziran seçimleri rekor bir katılımla gerçekleşmiştir. Türkiye güçlü demokrasi geleneğini bir kez daha ortaya koymuştur. Seçimlerden başarıyla çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Cumhur İttifakını tebrik ediyoruz. Milletimiz iradesini sandıkta göstermiştir” dedi. Türkiye’nin son derece önemli bir seçimi daha geride bıraktığını belirten Çakırmelikoğlu, yeni sistemin ülkemiz ve ilimiz açısından yeni kazanımlar sağlayacağını, özellikle ekonomik açıdan siyasi istikrarın önemli olduğuna vurgu yaptı. Seçim sonrası piyasalarda anında bir rahatlama olduğunu söyleyen Çakırmelikoğlu, sanayi ve işadamlarının geleceğe daha umutla baktığını bununda ekonomiye ve istihdama yansıdığını ifade etti. Çakırmelikoğlu, yeni dönemde Giresun’a yapılacak olan yatırımların destek ve takipçisi olacaklarının altını çizerken, birinci önceliklerini Güney Çevre Yolu projesi olduğunu sözlerine ekledi.
24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri piyasaların ekonomik açıdan bir nefes alması, iş dünyasında olumlu karşılandı.

Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemiz ve ilimize yeni kazanımlar sağlayacağını kaydetti.

Başkan Çakırmelikoğlu, ekonomik açıdan siyasi istikrarın son derece önemli olduğunu ifade ederek, “24 Haziran seçimleri rekor bir katılımla gerçekleşmiştir. Türkiye güçlü demokrasi geleneğini bir kez daha ortaya koymuştur. Seçimlerden başarıyla çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Cumhur İttifakını tebrik ediyoruz. Milletimiz iradesini sandıkta göstermiştir” dedi.

Türkiye’nin son derece önemli bir seçimi daha geride bıraktığını belirten Çakırmelikoğlu, yeni sistemin ülkemiz ve ilimiz açısından yeni kazanımlar sağlayacağını, özellikle ekonomik açıdan siyasi istikrarın önemli olduğuna vurgu yaptı. Seçim sonrası piyasalarda anında bir rahatlama olduğunu söyleyen Çakırmelikoğlu, sanayi ve işadamlarının geleceğe daha umutla baktığını bununda ekonomiye ve istihdama yansıdığını ifade etti. Çakırmelikoğlu, yeni dönemde Giresun’a yapılacak olan yatırımların destek ve takipçisi olacaklarının altını çizerken, birinci önceliklerini Güney Çevre Yolu projesi olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.