‘Birlikteliğimiz hep daim olsun’

GÜNDEM 16.01.2019 - 16:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3458+ kez okundu.
 

‘Birlikteliğimiz hep daim olsun’

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Genel Başkanı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mehmet Kuğu’nun ofisine Yıldız Haber Gazetesi olarak misafir olduk.
Bir saat süren görüşmemizde sorularımıza içtenlikle yanıt verdi. Başkan Kuğu, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bizler Giresun adına hizmet veren STK’lar olarak kimseye üstünlük kurma peşinde değiliz. En büyük gayemiz ve hizmetimiz hemşerilerimizi bir yerlere getirmek ve onlara destek vermektir. İstanbul gibi mega şehirde sivil toplum kuruluşlarımızın davetlerine katılarak birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Birlikteliğimiz hep daim olsun” dedi. Mehmet Kuğu kimdir; 1965 yılında Giresun Görele’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çanakçı ilçesinde, lise öğrenimini ise Trabzon Beşikdüzü Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde Tezli Yüksek Lisans öğrenimine devam eden Mehmet Kuğu, üniversite eğitimi için geldiği İstanbul’da 1982 yılından bu yana ikamet etmektedir. Yerli ve yabancı birçok kuruluşta muhasebe müdürlüğü ve üst düzey yöneticilik yaptı. Halen kendi şirketinde serbest muhasebeci, mali müşavir ve bağımsız denetimci olarak hizmet vermektedir. Yerel ve bölgesel birçok dernek, vakıf ve spor kulüplerinin faaliyetlerinde kurucu üye ve koordinatör olarak görev aldı. Halen Giresun Federasyonu Genel Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Kuğu, evli ve üç çocuk babasıdır.  
Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Genel Başkanı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mehmet Kuğu’nun ofisine Yıldız Haber Gazetesi olarak misafir olduk.

Bir saat süren görüşmemizde sorularımıza içtenlikle yanıt verdi. Başkan Kuğu, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bizler Giresun adına hizmet veren STK’lar olarak kimseye üstünlük kurma peşinde değiliz. En büyük gayemiz ve hizmetimiz hemşerilerimizi bir yerlere getirmek ve onlara destek vermektir. İstanbul gibi mega şehirde sivil toplum kuruluşlarımızın davetlerine katılarak birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz. Birlikteliğimiz hep daim olsun” dedi.

Mehmet Kuğu kimdir; 1965 yılında Giresun Görele’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çanakçı ilçesinde, lise öğrenimini ise Trabzon Beşikdüzü Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde Tezli Yüksek Lisans öğrenimine devam eden Mehmet Kuğu, üniversite eğitimi için geldiği İstanbul’da 1982 yılından bu yana ikamet etmektedir. Yerli ve yabancı birçok kuruluşta muhasebe müdürlüğü ve üst düzey yöneticilik yaptı. Halen kendi şirketinde serbest muhasebeci, mali müşavir ve bağımsız denetimci olarak hizmet vermektedir. Yerel ve bölgesel birçok dernek, vakıf ve spor kulüplerinin faaliyetlerinde kurucu üye ve koordinatör olarak görev aldı. Halen Giresun Federasyonu Genel Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Kuğu, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.