‘Biz 10 yılda insan ve sevgi biriktirdik’

GÜNDEM 31.01.2019 - 16:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2470+ kez okundu.
 

‘Biz 10 yılda insan ve sevgi biriktirdik’

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu vatandaşlarla buluşup sorunlarını dinlemeye devam ediyor.
Seldeğirmeni Mahallesi Stad Park Evlerine davet edilen Başkan Aksu’yu Muhtar Yavuz Genç ve vatandaşlar karşıladı. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip merak ettikleri konulara açıklık getiren Başkan Aksu; “Stad Park Evlerinde yaşanan sorunların tamamını giderdik. Buralar daha yeni oluşmuş siteler, bu bölgenin bütün sokağında çalışanlarımızın emeği var. Herkesin huzur içinde yaşaması için arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyorlar. Biz 2009 yılında göreve geldiğimizde, park sayısı 13’tü bugün biz bu sayının 4 katı fazla park yaptık. Şehir geneline 160 km yeni kanalizasyon hattı yaptık. Bugünlerde birileri hükümet desteğini arkamıza alacağız Giresun’u yöneteceğiz diyor ya, bu şehir bunların yönettiği 5 yılı da gördü. Su basmalarından insanlar evlerine giremiyordu. 10 yıl önce ne deniyordu, ‘’Altyapı tamam üstyapıya devam‘’ göreve geldik bir de baktık ki ne altyapısı, ilk yağışta altyapı iflas. Hatırlayın Giresun’da sel afeti oldu, bugün o yağmurların 2 katı yağıyor ama şehirde en ufak bir sorun yok. Memleket sevdalısıyım diyenler o gün çevre iller afet kapsamına alınırken hepsi sessiz kaldı. Bunlar geride kaldı. Biz 10 yılda yaptığımız hizmetlerle, gelecek için projelerimizle sizlerle beraber yürüyeceğiz. İlginize, desteğinize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasının ardından vatandaşların sorularını yanıtlayan Başkan Aksu, “Vatandaşlarımız bana çok kolay ulaşıp talebini iletebiliyor. Biz 10 yıllık süreçte insan ve sevgi biriktirdik. Ben bu şehrin çocuğum, bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. Yarında, olacağım yer yine burası” şeklinde konuşmasını tamamladı.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu vatandaşlarla buluşup sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Seldeğirmeni Mahallesi Stad Park Evlerine davet edilen Başkan Aksu’yu Muhtar Yavuz Genç ve vatandaşlar karşıladı. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip merak ettikleri konulara açıklık getiren Başkan Aksu; “Stad Park Evlerinde yaşanan sorunların tamamını giderdik. Buralar daha yeni oluşmuş siteler, bu bölgenin bütün sokağında çalışanlarımızın emeği var. Herkesin huzur içinde yaşaması için arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyorlar. Biz 2009 yılında göreve geldiğimizde, park sayısı 13’tü bugün biz bu sayının 4 katı fazla park yaptık. Şehir geneline 160 km yeni kanalizasyon hattı yaptık. Bugünlerde birileri hükümet desteğini arkamıza alacağız Giresun’u yöneteceğiz diyor ya, bu şehir bunların yönettiği 5 yılı da gördü. Su basmalarından insanlar evlerine giremiyordu. 10 yıl önce ne deniyordu, ‘’Altyapı tamam üstyapıya devam‘’ göreve geldik bir de baktık ki ne altyapısı, ilk yağışta altyapı iflas. Hatırlayın Giresun’da sel afeti oldu, bugün o yağmurların 2 katı yağıyor ama şehirde en ufak bir sorun yok. Memleket sevdalısıyım diyenler o gün çevre iller afet kapsamına alınırken hepsi sessiz kaldı. Bunlar geride kaldı. Biz 10 yılda yaptığımız hizmetlerle, gelecek için projelerimizle sizlerle beraber yürüyeceğiz. İlginize, desteğinize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından vatandaşların sorularını yanıtlayan Başkan Aksu, “Vatandaşlarımız bana çok kolay ulaşıp talebini iletebiliyor. Biz 10 yıllık süreçte insan ve sevgi biriktirdik. Ben bu şehrin çocuğum, bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. Yarında, olacağım yer yine burası” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.