‘BİZ ANCAK RÜKÛDA EĞİLİRİZ!’

GÜNDEM 16.07.2020 - 16:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3509+ kez okundu.
 

‘BİZ ANCAK RÜKÛDA EĞİLİRİZ!’

FETÖ'nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Keşap'ta vatandaşlar demokrasi nöbeti için toplandı.
Korona vürüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında vatandaşların ateşleri ölçülerek, dezenfektan ve maske dağıtılarak alana girişleri sağlandı.  Vatandaşlar birlik ve beraberlik içinde demokrasiye olan inançlarını haykırarak Milli İrade vurgusu yaptı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde Kuran-ı Kerim tilaveti, protokol konuşmaları, sinevizyon gösterileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı konuşmasının dinlenmesi, şehitler adına yapılan Kuran-ı Kerim hatimlerinin dualarının yapılması ile devam etti. Programa Keşap Kaymakamı Çetin Kılınç, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, protokol ve vatandaşlar katıldı. Başkan Emür “Keşap halkı, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlanılan demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi omuz omuza dördüncü yılında da yine nöbete devam ediyor. Milli birlik ve beraberliği tehdit eden tüm unsurlara karşı her zaman güç birliği göstereceğiz" dedi. Program sinevizyon gösterimi ile devam etti.  Keşap Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını izledi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla Keşap Müftülüğü ilahi grubunun söylediği ezgi ve ilahilere eşlik etti. Fotoğraf sergisi ise vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
FETÖ'nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Keşap'ta vatandaşlar demokrasi nöbeti için toplandı.

Korona vürüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında vatandaşların ateşleri ölçülerek, dezenfektan ve maske dağıtılarak alana girişleri sağlandı.  Vatandaşlar birlik ve beraberlik içinde demokrasiye olan inançlarını haykırarak Milli İrade vurgusu yaptı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde Kuran-ı Kerim tilaveti, protokol konuşmaları, sinevizyon gösterileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı konuşmasının dinlenmesi, şehitler adına yapılan Kuran-ı Kerim hatimlerinin dualarının yapılması ile devam etti. Programa Keşap Kaymakamı Çetin Kılınç, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, protokol ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Emür “Keşap halkı, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlanılan demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi omuz omuza dördüncü yılında da yine nöbete devam ediyor. Milli birlik ve beraberliği tehdit eden tüm unsurlara karşı her zaman güç birliği göstereceğiz" dedi. Program sinevizyon gösterimi ile devam etti.  Keşap Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını izledi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla Keşap Müftülüğü ilahi grubunun söylediği ezgi ve ilahilere eşlik etti. Fotoğraf sergisi ise vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.