BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ

GÜNDEM 30.09.2019 - 09:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3113+ kez okundu.
 

BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ

AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantısı Cumartesi günü Keşap’ta gerçekleştirildi.
İl Başkanı Kenan Tatlı, yaptığı konuşmada, “Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantımızı teşkilatlarımızın yoğun katılımıyla, coşkuyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Eylül Ayı Danışma Meclis toplantımıza katılan tüm gönüldaşlarımız ve teşkilat mensupları arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz” dedi. Toplantıya katılan AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ise Giresun ve ilçelerinde yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında partililere bilgi verdiler. Toplantıya İl Başkanı Kenan Tatlı’nın yanı sıra AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve yardımcıları ile partililer katıldı.
AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantısı Cumartesi günü Keşap’ta gerçekleştirildi.

İl Başkanı Kenan Tatlı, yaptığı konuşmada, “Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantımızı teşkilatlarımızın yoğun katılımıyla, coşkuyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Eylül Ayı Danışma Meclis toplantımıza katılan tüm gönüldaşlarımız ve teşkilat mensupları arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz” dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ise Giresun ve ilçelerinde yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında partililere bilgi verdiler.

Toplantıya İl Başkanı Kenan Tatlı’nın yanı sıra AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve yardımcıları ile partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.