‘BİZ HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

SİYASET 03.12.2018 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2322+ kez okundu.
 

‘BİZ HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri ile ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ı ziyaret eden Milletvekili Aydın, kısa bir süre içerisinde ilçe belediye başkan adaylarının da genel merkez tarafından açıklanacağını ifade ederek, hedeflerinin Giresun merkez olmak üzere bütün ilçeleri AK Parti hizmet kervanına dahil etmek istediklerini söyledi. Bu hizmet yolunda bütün aday adaylarına büyük bir özveri düştüğünü kaydeden Milletvekili Aydın, “Geçtiğimiz günlerde genel merkezimiz tarafından Giresun Belediye Başkan Adayımız, mevcut il Başkanımız Av. Aytekin Şenlikoğlu olarak açıklanmıştı. İlerleyen günlerde de ilçe belediye başkan adaylarımız açıklanacak. Bu süreçte aday adaylığı başvurusunda bulunan birçok değerli arkadaşımız bulunuyor. Bizim derdimiz kimseyi küstürmek değil, bilakis herkesi kucaklamaktır. Nitekim aday adayları arasından bir kişi aday olarak belirlenecektir. Aday adaylığı süresinde hiçbir arkadaşımız elbette ki birbirinden üstün insanlar değillerdir. Şu gerçeğe biz inanıyoruz ve bu gerçeğe de bütün aday adayları arkadaşlarımızın da inanmasını istiyoruz; ‘Hiçbirimiz hepimiz kadar asla güçlü değiliz’. O yüzdendir ki bizim tek bir amacımız önümüzdeki seçimlerde Giresun merkez başta olmak üzere bütün ilçe belediyelerini AK Parti bayrağı altında hizmet kervanına dahil etmektir. 2002 yılından bu yana olduğu gibi milletimizin desteğini yeniden arkamıza alarak AK Parti Belediyeleri ile hizmete devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Aday isimlerinin açıklanmasının ardından bütün aday adaylarının partisine ve adayına sahip çıkması gerektiğini kaydeden Milletvekili Aydın, “AK Parti’nin hizmet aşkı her zaman olduğu gibi devam etmektedir. Bizler milletimize hizmet edebilmek için bu yola çıkmış neferleriz. Bizler milletimizin hedefleri doğrultusunda hamle yapan insanlarız. Milletimizin arzusu ve isteği doğrultusunda 1 Nisan sabahı tüm Giresun’u AK Partili belediyeler kervanına dahil edeceğimize olan inancımız tamdır” diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri ile ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ı ziyaret eden Milletvekili Aydın, kısa bir süre içerisinde ilçe belediye başkan adaylarının da genel merkez tarafından açıklanacağını ifade ederek, hedeflerinin Giresun merkez olmak üzere bütün ilçeleri AK Parti hizmet kervanına dahil etmek istediklerini söyledi.

Bu hizmet yolunda bütün aday adaylarına büyük bir özveri düştüğünü kaydeden Milletvekili Aydın, “Geçtiğimiz günlerde genel merkezimiz tarafından Giresun Belediye Başkan Adayımız, mevcut il Başkanımız Av. Aytekin Şenlikoğlu olarak açıklanmıştı. İlerleyen günlerde de ilçe belediye başkan adaylarımız açıklanacak. Bu süreçte aday adaylığı başvurusunda bulunan birçok değerli arkadaşımız bulunuyor. Bizim derdimiz kimseyi küstürmek değil, bilakis herkesi kucaklamaktır. Nitekim aday adayları arasından bir kişi aday olarak belirlenecektir. Aday adaylığı süresinde hiçbir arkadaşımız elbette ki birbirinden üstün insanlar değillerdir. Şu gerçeğe biz inanıyoruz ve bu gerçeğe de bütün aday adayları arkadaşlarımızın da inanmasını istiyoruz; ‘Hiçbirimiz hepimiz kadar asla güçlü değiliz’. O yüzdendir ki bizim tek bir amacımız önümüzdeki seçimlerde Giresun merkez başta olmak üzere bütün ilçe belediyelerini AK Parti bayrağı altında hizmet kervanına dahil etmektir. 2002 yılından bu yana olduğu gibi milletimizin desteğini yeniden arkamıza alarak AK Parti Belediyeleri ile hizmete devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Aday isimlerinin açıklanmasının ardından bütün aday adaylarının partisine ve adayına sahip çıkması gerektiğini kaydeden Milletvekili Aydın, “AK Parti’nin hizmet aşkı her zaman olduğu gibi devam etmektedir. Bizler milletimize hizmet edebilmek için bu yola çıkmış neferleriz. Bizler milletimizin hedefleri doğrultusunda hamle yapan insanlarız. Milletimizin arzusu ve isteği doğrultusunda 1 Nisan sabahı tüm Giresun’u AK Partili belediyeler kervanına dahil edeceğimize olan inancımız tamdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.