‘Biz tüm canlılardan sorumluyuz’

GÜNDEM 27.12.2018 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2041+ kez okundu.
 

‘Biz tüm canlılardan sorumluyuz’

Keşap Belediyesi tarafından havaların soğuması ile birlikte yiyecek bulmakta güçlük yaşayan sokak hayvanlarına yem bırakılmaya devam ediyor.
Belediye başkanı Mehmet Emür, yaptığı açıklamada, belediye olarak daha önce kent genelinde sokak hayvanları için mama kapları dağıtımı yaptıklarını belirtti. Yine belediye olarak sokaklarda hayvanların yaşama koşullarıyla ilgili de çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Emür, özellikle kış döneminin gelmesiyle birlikte bu yöndeki hizmetlere ağırlık verdiklerini aktardı. Sokak hayvanları için bugünlerde yiyecek bulmalarını kolaylaştırma adına yem bıraktıklarını söyleyen Emür,”Sokak hayvanları korumaya muhtaç. Onlara mutlaka sahip çıkmamız gerekiyor. Belediye olarak biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Kışın soğuk havalarda daha kolay yiyecek bulmaları için yem istasyonları oluşturduk. Ekiplerimiz hayvanlara yiyecek, barınak sağlıyorlar.” dedi.
Keşap Belediyesi tarafından havaların soğuması ile birlikte yiyecek bulmakta güçlük yaşayan sokak hayvanlarına yem bırakılmaya devam ediyor.

Belediye başkanı Mehmet Emür, yaptığı açıklamada, belediye olarak daha önce kent genelinde sokak hayvanları için mama kapları dağıtımı yaptıklarını belirtti. Yine belediye olarak sokaklarda hayvanların yaşama koşullarıyla ilgili de çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Emür, özellikle kış döneminin gelmesiyle birlikte bu yöndeki hizmetlere ağırlık verdiklerini aktardı.

Sokak hayvanları için bugünlerde yiyecek bulmalarını kolaylaştırma adına yem bıraktıklarını söyleyen Emür,”Sokak hayvanları korumaya muhtaç. Onlara mutlaka sahip çıkmamız gerekiyor. Belediye olarak biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Kışın soğuk havalarda daha kolay yiyecek bulmaları için yem istasyonları oluşturduk. Ekiplerimiz hayvanlara yiyecek, barınak sağlıyorlar.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.