'BİZ VERİLEN YERİ İSTİYORUZ'

EKONOMİ 05.01.2017 - 17:57, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:21 3326+ kez okundu.
 

'BİZ VERİLEN YERİ İSTİYORUZ'

Bulancak Seyyar, Sebze ve Balık Satıcılar Dayanışma ve Koruma Derneği Başkanı Muzaffer Usta,...
...Pazar yeri sorununun çözülmesi için gösterilen Kültür Pazarı yerinin altında ki pazar alanına geçmek istediklerini söyledi. Salı günü yayınlanan gazetemizde 'Pazarcıların yer sorunu bitmek bilmiyor' haberine istinaden gazetemizi ziyaret eden Bulancak Seyyar, Sebze ve Balık Satıcılar Dayanışma ve Koruma Derneği Başkanı Muzaffer Usta, kapalı pazar yeri olarak inşa edilen yeni pazar yerine bir an önce taşınmak istediklerini belirtti. 120 üyelerinin bulunduğunu kaydeden Başkan Usta, "Bizler derneğimiz üyeleri ile birlikte ortak bir noktada buluştuk. Eski Pazar yerine gelmek için gün sayıyoruz. bizim için en ideal yer burasıdır. Başka yer arayışına gidilmesine ve mevcut yerde kalınmasına karşı çıkıyoruz. Yıllardan beri çekilen bu sıkıntının bitmesini istiyoruz. Göçebeler gibi pazar tezgahı açmaktan artık bıktık. Ekmek parası mı kazanacağız, yoksa yer mi arayacağız. Artık belediyenin bu işe en yakın zamanda çare bulmasının istiyoruz. Bizim derdimiz sorun çıkarmak değil, çözüme evet demektir. Pazarcının derdi sorun çıkarmak değil, verilen ve uygun görülen yere tezgahını açarak vatandaşa hizmet etmektir" dedi. 
Bulancak Seyyar, Sebze ve Balık Satıcılar Dayanışma ve Koruma Derneği Başkanı Muzaffer Usta,...
...Pazar yeri sorununun çözülmesi için gösterilen Kültür Pazarı yerinin altında ki pazar alanına geçmek istediklerini söyledi.
Salı günü yayınlanan gazetemizde 'Pazarcıların yer sorunu bitmek bilmiyor' haberine istinaden gazetemizi ziyaret eden Bulancak Seyyar, Sebze ve Balık Satıcılar Dayanışma ve Koruma Derneği Başkanı Muzaffer Usta, kapalı pazar yeri olarak inşa edilen yeni pazar yerine bir an önce taşınmak istediklerini belirtti.
120 üyelerinin bulunduğunu kaydeden Başkan Usta, "Bizler derneğimiz üyeleri ile birlikte ortak bir noktada buluştuk. Eski Pazar yerine gelmek için gün sayıyoruz. bizim için en ideal yer burasıdır. Başka yer arayışına gidilmesine ve mevcut yerde kalınmasına karşı çıkıyoruz. Yıllardan beri çekilen bu sıkıntının bitmesini istiyoruz. Göçebeler gibi pazar tezgahı açmaktan artık bıktık. Ekmek parası mı kazanacağız, yoksa yer mi arayacağız. Artık belediyenin bu işe en yakın zamanda çare bulmasının istiyoruz. Bizim derdimiz sorun çıkarmak değil, çözüme evet demektir. Pazarcının derdi sorun çıkarmak değil, verilen ve uygun görülen yere tezgahını açarak vatandaşa hizmet etmektir" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.