'Biz adalet için yürüyoruz'

SİYASET 23.06.2017 - 15:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2636+ kez okundu.
 

'Biz adalet için yürüyoruz'

CHP Giresun İl Başkanı Tığlı, Başbakan Yardımcısı Canikli'nin açıklamalarını esefle okuduklarını söyledi.
CHP Giresun İl Başkanı Necati TIğlı, "Başbakan Yardımcısı Giresun Milletvekili sayın Nurettin Canikli’nin adalet yürüyüşümüzle ilgili açıklamalarını esefle okuduk. Sayın Canikli’nin bu açıklamaları kendilerini avutmak ve gerçekleri çarpıtmaktan öte bir şey ifade etmiyor" dedi. Başkan Tığlı yaptığı açıklamada, "Neymiş efendim 'Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşü Fetö’ye destekmiş' CHP olarak biz bu güne kadar tüm terör örgütlerinin karşısında durduğumuz, darbe ve darbecilere karşı olduğumuz gibi, AKP’yi de Fetö konusunda defalarca uyarmıştık. CHP beraber yürümedi Fetö ile bu yollarda, CHP ne istedilerse vermedi Fetö’ye, CHP dön artık bitsin bu hasret diye çağrı yapmadı Fetö’ye, CHP yerleştirmedi ülkemizin her kurumuna Fetöcüleri. FETÖ’yü bu kadar palazlandırıp, ülkemizin tepesine bomba yağdıracak hale getiren AKP; şimdi tutup CHP’yi eleştirmeye cüret edebiliyorlar. Pes doğrusu. Biz adalet için yürüyoruz. Herkes için adalet istiyoruz. Biz bu ülkede adalet, eşitlik, hukuk, kardeşlik istiyoruz. Emek için, hak için yürüyoruz. Biz Fetö’nün siyasi ayağının da ortaya çıkarılması için yürüyoruz. Gerçekler ortaya çıksın, adalet yerini bulsun istiyoruz. Bu yürüyüş bizim en demokratik hakkımızdır, dünyada benzer pek çok örnekleri de vardır. Yolumuz adalet yoludur, yolumuz demokrasi yoludur. Hiç kimse bu kutlu yürüyüşümüze engel olamaz. Hele de Fettullah Gülen’e her istediğini verenler, kefil olanlar, bir zamanlar toz kondurmayanlar hiç olamaz. CHP olarak bizim mücadelemiz; adalet bu topraklara gelinceye kadar sürecektir, bu böyle biline…" diye konuştu. 
CHP Giresun İl Başkanı Tığlı, Başbakan Yardımcısı Canikli'nin açıklamalarını esefle okuduklarını söyledi.
CHP Giresun İl Başkanı Necati TIğlı, "Başbakan Yardımcısı Giresun Milletvekili sayın Nurettin Canikli’nin adalet yürüyüşümüzle ilgili açıklamalarını esefle okuduk. Sayın Canikli’nin bu açıklamaları kendilerini avutmak ve gerçekleri çarpıtmaktan öte bir şey ifade etmiyor" dedi.

Başkan Tığlı yaptığı açıklamada, "Neymiş efendim 'Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşü Fetö’ye destekmiş' CHP olarak biz bu güne kadar tüm terör örgütlerinin karşısında durduğumuz, darbe ve darbecilere karşı olduğumuz gibi, AKP’yi de Fetö konusunda defalarca uyarmıştık. CHP beraber yürümedi Fetö ile bu yollarda, CHP ne istedilerse vermedi Fetö’ye, CHP dön artık bitsin bu hasret diye çağrı yapmadı Fetö’ye, CHP yerleştirmedi ülkemizin her kurumuna Fetöcüleri. FETÖ’yü bu kadar palazlandırıp, ülkemizin tepesine bomba yağdıracak hale getiren AKP; şimdi tutup CHP’yi eleştirmeye cüret edebiliyorlar. Pes doğrusu. Biz adalet için yürüyoruz. Herkes için adalet istiyoruz. Biz bu ülkede adalet, eşitlik, hukuk, kardeşlik istiyoruz. Emek için, hak için yürüyoruz. Biz Fetö’nün siyasi ayağının da ortaya çıkarılması için yürüyoruz. Gerçekler ortaya çıksın, adalet yerini bulsun istiyoruz. Bu yürüyüş bizim en demokratik hakkımızdır, dünyada benzer pek çok örnekleri de vardır. Yolumuz adalet yoludur, yolumuz demokrasi yoludur. Hiç kimse bu kutlu yürüyüşümüze engel olamaz. Hele de Fettullah Gülen’e her istediğini verenler, kefil olanlar, bir zamanlar toz kondurmayanlar hiç olamaz. CHP olarak bizim mücadelemiz; adalet bu topraklara gelinceye kadar sürecektir, bu böyle biline…" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.