Biz hala aynı yerde aynı noktadayız,...

SİYASET 03.04.2017 - 18:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2397+ kez okundu.
 

Biz hala aynı yerde aynı noktadayız,...

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü,...
..."Geçtiğimiz hafta düzenlediğimiz basın toplantısında demiştim ki; evet verende bizim hayır diyende. Hiç kimseyi asla ve asla ayrıştırmadan, ötekileştirmeden bu referandumu Ülkemiz ve Giresun’umuzun siyasi tarihine geçecek bir olgunlukla tamamlamak gayesindeyiz" dedi.Bugün aynı sözleri Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'ın da sarf ettiğini belirten Tütüncü, "Ama gelin görün ki, bugün CHP’li bir milletvekili evet çıksa bile bizleri yani evet verenleri İzmir’e kadar kovalayıp denize dökmekten bahsetti. Biz hala aynı yerde aynı noktadayız. Ama hiç kimse bizi yumuşak başlı uysal koyun zannetmesin. Varsın bazı vesayet artıkları hala kendini bu milletin üstünde görsün. Varsın birileri kendini hala eski Türkiye’de yaşıyor sansın. Ama kimse unutmasın ki bu ülkenin gerçek sahibi bu millettir ve bu millet 15 Temmuz’da olduğu gibi bundan sonrada bu alçak tehditlerden korkmayacak kadar asil, vatanı için ölümü şehadet görecek kadar korkusuz bir millettir" diye konuştu.  
AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü,...
..."Geçtiğimiz hafta düzenlediğimiz basın toplantısında demiştim ki; evet verende bizim hayır diyende. Hiç kimseyi asla ve asla ayrıştırmadan, ötekileştirmeden bu referandumu Ülkemiz ve Giresun’umuzun siyasi tarihine geçecek bir olgunlukla tamamlamak gayesindeyiz" dedi.
Bugün aynı sözleri Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'ın da sarf ettiğini belirten Tütüncü, "Ama gelin görün ki, bugün CHP’li bir milletvekili evet çıksa bile bizleri yani evet verenleri İzmir’e kadar kovalayıp denize dökmekten bahsetti. Biz hala aynı yerde aynı noktadayız. Ama hiç kimse bizi yumuşak başlı uysal koyun zannetmesin. Varsın bazı vesayet artıkları hala kendini bu milletin üstünde görsün. Varsın birileri kendini hala eski Türkiye’de yaşıyor sansın. Ama kimse unutmasın ki bu ülkenin gerçek sahibi bu millettir ve bu millet 15 Temmuz’da olduğu gibi bundan sonrada bu alçak tehditlerden korkmayacak kadar asil, vatanı için ölümü şehadet görecek kadar korkusuz bir millettir" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.