BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ

SPOR 30.03.2017 - 15:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3204+ kez okundu.
 

BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ

Giresunspor Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, final gözüyle baktıkları Göztepe maçını kazanıp Süper Lig yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız dönmek istediklerini belirtti.
TFF 1. Lig’de ilk 2 mücadelesi veren Giresunspor’da, Göztepe maçı yeni bir çıkışın başlangıcı olarak görülüyor. Yeşil Beyazlıların Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, ligde artık telafisi olmayan haftalara girdiklerini söyledi. İzmir’de Göztepe ile oynayacakları maçın sonucunun ligin kaderini doğrudan etkileyecek bir karşılaşma olduğunun altını çizen Özkul, "Lider Yeni Malatyaspor 50 puanla Süper Lig yolunda büyük avantaj yakaladı. 2. sıradaki Sivasspor’un 43 puanı var. Eskişehirspor 42 puanla sıralamada bir basamak önümüzde 3. durumda. Sıralamada 40’ar puanla 4. sıradaki Giresunspor’umuz ile 5. sıradaki Göztepe’nin İzmir’de oynayacağı maç, iki takım içinde hayati önem taşıyor. Rakiplerimizin durumları bizi ilgilendirmiyor. Giresunspor olarak biz kendi işimize bakıyoruz. Bu zorlu doksan dakikayı kazanıp Süper Lig yolunda çok önemli bir engeli kayıpsız geçmek amacındayız. Bunu başaracak güce ve inanca fazlasıyla sahibiz. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz sonsuz. Göztepe maçıyla birlikte yeni bir çıkış başlatıp, emin adımlara Süper Lig yolculuğumuza devam etmek niyetindeyiz" şeklinde konuştu.
Giresunspor Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, final gözüyle baktıkları Göztepe maçını kazanıp Süper Lig yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız dönmek istediklerini belirtti.

TFF 1. Lig’de ilk 2 mücadelesi veren Giresunspor’da, Göztepe maçı yeni bir çıkışın başlangıcı olarak görülüyor. Yeşil Beyazlıların Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, ligde artık telafisi olmayan haftalara girdiklerini söyledi.

İzmir’de Göztepe ile oynayacakları maçın sonucunun ligin kaderini doğrudan etkileyecek bir karşılaşma olduğunun altını çizen Özkul, "Lider Yeni Malatyaspor 50 puanla Süper Lig yolunda büyük avantaj yakaladı. 2. sıradaki Sivasspor’un 43 puanı var. Eskişehirspor 42 puanla sıralamada bir basamak önümüzde 3. durumda. Sıralamada 40’ar puanla 4. sıradaki Giresunspor’umuz ile 5. sıradaki Göztepe’nin İzmir’de oynayacağı maç, iki takım içinde hayati önem taşıyor. Rakiplerimizin durumları bizi ilgilendirmiyor. Giresunspor olarak biz kendi işimize bakıyoruz. Bu zorlu doksan dakikayı kazanıp Süper Lig yolunda çok önemli bir engeli kayıpsız geçmek amacındayız. Bunu başaracak güce ve inanca fazlasıyla sahibiz. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz sonsuz. Göztepe maçıyla birlikte yeni bir çıkış başlatıp, emin adımlara Süper Lig yolculuğumuza devam etmek niyetindeyiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.