‘Bize biçilen rolün, sorumluluğun da farkındayız’

SİYASET 30.05.2019 - 16:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3263+ kez okundu.
 

‘Bize biçilen rolün, sorumluluğun da farkındayız’

AK Parti Giresun Gençlik Kolları İftar yemeğinde Bir araya geldi.
Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve eski Gençlik Kolları Başkanlarının da hazır bulunduğu iftar programına, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Berrin Aydın ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı. İftar programında konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Mahmut Kılıç, “Sizleri partimizin kuruluşundan bugüne kadar 7. Dönem Gençlik Kolları Başkanı şahsım Mahmut Kılıç ve yönetimim adına muhabbetle selamlıyorum. Öncelikle bu güzel iftar programını hazırlayan yürütme kurulum ve yönetimimdeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu güzel toplantıda, sizlerle bir arada bulunmaktan büyük bir onur duyuyor, bu akşamın sevincini paylaşmak üzere, bizleri bir kez daha buluşturan Cenab-ı Allah’a da sonsuz şükrediyorum. Partimiz için ve partimizin kolu olan AK GENÇLİĞİMİZ için hassasiyet duyduğumuz her zaman el üstünde tuttuğumuz birliğimizi, beraberliğimizi bir kez daha, bugün burada yaşıyor, yaşatıyoruz. Bu davada bir bayrak devri, bir bayrak yarışı olan gençlik hareketinin kurucusu İsmail Özkaya’yı, kaptanlığı devralmış ve bugüne kadar hizmet, dava şuuruyla yol almış Bünyamin Yazar, Ramazan Bilgiç, Şeyma Tekin Memiş, Eyüp Apaydın, Habil Büyüktaş ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bizlerde 14 Nisan 2017 yılında devralmış olduğumuz bayrağı yönetim kurulu arkadaşlarımla en zirveye taşımanın, dalgalandırmanın hevesi ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu gençlik oluşumda emeği olan dava büyüklerimiz şu anda bizlerle aynı sofrayı paylaşmakta olan büyüklerim ve yol arkadaşlarımla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Tabi ki birçok büyüğümüzü elimizden tuttu. Birçok büyüğümüz sırtımızı sıvazladı. Siz iyisini yaparsınız dediler, bizler en iyisini yapmaya çalıştık.  Bu çalışma ile 2023'ün ayak seslerini duyuyoruz. Bize biçilen rolün, sorumluluğun da farkındayız. Konuşmayan, yazmayan, okumayan, araştırmayan bir teşkilat, fikir hayatını geliştiremez. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu anlayışla hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. Giresun ve partimizin geleceği adına nitelikli çalışmalara kendimizi adayacağız. Ben katıldığınız için şahsım ve yönetimin adına sizlere, dava büyüklerimize teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimiz daim eylesin” dedi. Program sonunda Eski Gençlik Kolları Başkanlarımıza Plaket takdimi gerçekleştirildi.  
AK Parti Giresun Gençlik Kolları İftar yemeğinde Bir araya geldi.

Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve eski Gençlik Kolları Başkanlarının da hazır bulunduğu iftar programına, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Berrin Aydın ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı. İftar programında konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Mahmut Kılıç, “Sizleri partimizin kuruluşundan bugüne kadar 7. Dönem Gençlik Kolları Başkanı şahsım Mahmut Kılıç ve yönetimim adına muhabbetle selamlıyorum. Öncelikle bu güzel iftar programını hazırlayan yürütme kurulum ve yönetimimdeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu güzel toplantıda, sizlerle bir arada bulunmaktan büyük bir onur duyuyor, bu akşamın sevincini paylaşmak üzere, bizleri bir kez daha buluşturan Cenab-ı Allah’a da sonsuz şükrediyorum.

Partimiz için ve partimizin kolu olan AK GENÇLİĞİMİZ için hassasiyet duyduğumuz her zaman el üstünde tuttuğumuz birliğimizi, beraberliğimizi bir kez daha, bugün burada yaşıyor, yaşatıyoruz. Bu davada bir bayrak devri, bir bayrak yarışı olan gençlik hareketinin kurucusu İsmail Özkaya’yı, kaptanlığı devralmış ve bugüne kadar hizmet, dava şuuruyla yol almış Bünyamin Yazar, Ramazan Bilgiç, Şeyma Tekin Memiş, Eyüp Apaydın, Habil Büyüktaş ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Bizlerde 14 Nisan 2017 yılında devralmış olduğumuz bayrağı yönetim kurulu arkadaşlarımla en zirveye taşımanın, dalgalandırmanın hevesi ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu gençlik oluşumda emeği olan dava büyüklerimiz şu anda bizlerle aynı sofrayı paylaşmakta olan büyüklerim ve yol arkadaşlarımla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Tabi ki birçok büyüğümüzü elimizden tuttu. Birçok büyüğümüz sırtımızı sıvazladı. Siz iyisini yaparsınız dediler, bizler en iyisini yapmaya çalıştık.  Bu çalışma ile 2023'ün ayak seslerini duyuyoruz. Bize biçilen rolün, sorumluluğun da farkındayız. Konuşmayan, yazmayan, okumayan, araştırmayan bir teşkilat, fikir hayatını geliştiremez. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu anlayışla hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. Giresun ve partimizin geleceği adına nitelikli çalışmalara kendimizi adayacağız. Ben katıldığınız için şahsım ve yönetimin adına sizlere, dava büyüklerimize teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimiz daim eylesin” dedi. Program sonunda Eski Gençlik Kolları Başkanlarımıza Plaket takdimi gerçekleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.