‘Bize yakışanı yapacağız’

SPOR 16.05.2019 - 16:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3095+ kez okundu.
 

‘Bize yakışanı yapacağız’

Çotanakların teknik patronu Erkan Sözeri, Altınordu maçında Giresunspor’a yakışır bir duruş sergileyeceklerini kaydetti.
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Hatay’da bir duran topta golü yedik. Puan alabilirdik. Kendimize yakışan bir şekilde mücadele gösterdik. Profesyonel yaşamda zaten bu olmalı. Oyuncularıma bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi. Altınordu maçında da aynı mücadeleyi ortaya koyacaklarını ifade eden Sözeri, “Altınordu maçı da bizim, Giresunspor’un ve oyuncularımızın prestiji açısından önemli bir maç. Çünkü rakibimizin ve onun rakiplerinin iddiası var. Dolayısıyla Giresunspor’a ve kendimize söz getirmeyecek şekilde sahada bir duruş sergilememiz lazım. Sezonu inşallah bize yakışır bir mücadele ve iyi bir sonuçla kapatmak istiyoruz. Elimizdeki kadro kısıtla ama bu kısıtlı kadro ile de en iyisini yapmak için tüm gücümüzü yine ortaya koyacağız” şeklinde konuştu. Giresunspor’un çok zor bir sezonu geride bırakmaya hazırlandığına dikkat çeken Sözeri, “Buradan son olarak şunu söylemek istiyorum Giresunspor camiasına… Öncelikle bu zor sezonu sağ salim bitirdiğimiz için ‘geçmiş olsun’ deyip inşallah Giresunspor bir daha böyle günler yaşamaz diyorum” ifadelerini kullandı.  
Çotanakların teknik patronu Erkan Sözeri, Altınordu maçında Giresunspor’a yakışır bir duruş sergileyeceklerini kaydetti.

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Hatay’da bir duran topta golü yedik. Puan alabilirdik. Kendimize yakışan bir şekilde mücadele gösterdik. Profesyonel yaşamda zaten bu olmalı. Oyuncularıma bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi.

Altınordu maçında da aynı mücadeleyi ortaya koyacaklarını ifade eden Sözeri, “Altınordu maçı da bizim, Giresunspor’un ve oyuncularımızın prestiji açısından önemli bir maç. Çünkü rakibimizin ve onun rakiplerinin iddiası var. Dolayısıyla Giresunspor’a ve kendimize söz getirmeyecek şekilde sahada bir duruş sergilememiz lazım. Sezonu inşallah bize yakışır bir mücadele ve iyi bir sonuçla kapatmak istiyoruz. Elimizdeki kadro kısıtla ama bu kısıtlı kadro ile de en iyisini yapmak için tüm gücümüzü yine ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

Giresunspor’un çok zor bir sezonu geride bırakmaya hazırlandığına dikkat çeken Sözeri, “Buradan son olarak şunu söylemek istiyorum Giresunspor camiasına… Öncelikle bu zor sezonu sağ salim bitirdiğimiz için ‘geçmiş olsun’ deyip inşallah Giresunspor bir daha böyle günler yaşamaz diyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.