Bizim canımızı sıkanın bizde canını sıkarız

SPOR 26.10.2017 - 14:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3278+ kez okundu.
 

Bizim canımızı sıkanın bizde canını sıkarız

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, 'Giresunspor’daki rahatlık bazılarının canını sıkmış.
Buda bizim canımızı sıktı, bizim canımızı sıkanın bizde canını sıkarız. Benim armama, formama ihanet edeni ben affetmem. Gerekli uyarıları yaptık, bundan sonra söz futbolcularda ama Aralık’ta söz tekrar bizde olacak. Eski günler bitti herkes rahat olsun, kimse Giresunspor’dan büyük değildir. İstediğimiz futbolcuyu alır getiririz. Bu kadar basit… Su akar yolunu bulur rahat olun" dedi. Başkan Bozbağ, Manisaspor maçından sonra yönetim kuruluyla birlikte, teknik heyet ve futbolcularla tek tek görüştüklerini söyledi. Takım içerisindeki sorunun tespit edildiğini ve gerekli uyarıların en sert şekilde yapıldığını ifade eden Bozbağ, "Hedefimiz şampiyonluk ve Giresunspor şuanda ikinci sırada. Şampiyonluğa oynamak demek takımı ilk altı içerisinde tuttuğunuz sürece şampiyonluğa oynuyorsunuz demektir. Antep maçı ve Manisa maçındaki futboldan hiç bir şekilde memnun değiliz. Bizim olduğumuz makamlar mazeret üretme değil, sorun çözme makamıdır. Sorunları çözdüğümüz için bu şehrin taraftarının kalbinde taht kurduk, halkın takdirini kazandık. Kimse merak etmesin gereği neyse yapacağız" dedi.
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, 'Giresunspor’daki rahatlık bazılarının canını sıkmış.

Buda bizim canımızı sıktı, bizim canımızı sıkanın bizde canını sıkarız. Benim armama, formama ihanet edeni ben affetmem. Gerekli uyarıları yaptık, bundan sonra söz futbolcularda ama Aralık’ta söz tekrar bizde olacak. Eski günler bitti herkes rahat olsun, kimse Giresunspor’dan büyük değildir. İstediğimiz futbolcuyu alır getiririz. Bu kadar basit… Su akar yolunu bulur rahat olun" dedi.

Başkan Bozbağ, Manisaspor maçından sonra yönetim kuruluyla birlikte, teknik heyet ve futbolcularla tek tek görüştüklerini söyledi.
Takım içerisindeki sorunun tespit edildiğini ve gerekli uyarıların en sert şekilde yapıldığını ifade eden Bozbağ, "Hedefimiz şampiyonluk ve Giresunspor şuanda ikinci sırada. Şampiyonluğa oynamak demek takımı ilk altı içerisinde tuttuğunuz sürece şampiyonluğa oynuyorsunuz demektir. Antep maçı ve Manisa maçındaki futboldan hiç bir şekilde memnun değiliz. Bizim olduğumuz makamlar mazeret üretme değil, sorun çözme makamıdır. Sorunları çözdüğümüz için bu şehrin taraftarının kalbinde taht kurduk, halkın takdirini kazandık. Kimse merak etmesin gereği neyse yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.